top of page

Cacao

SAM  EMAIL SIGNATUR-02.png
DSCF3068.jpg

Cacao

 Cacao trädet kommer från centralamerika och historiskt har cacaon ansetts som en helig dryck. Såpass att cacao även kallas för "gudarnas föda". Cacao har använts i olika ceremonier genom tiderna och den anses ha en läkande kraft samt att den skapar en gemenskap med de människor som befinner sig i ceremonin. När man dricker cacao i grupp genomgår man en energi förändring tillsammans och gemenskapen stärks. Cacao kallas för en "hjärtöppnare". Det kan kännas som man kommer i kontakt med sitt innersta, sina känslor och tankarna kan upplevas klarare och starkare. Du får helt enkelt vägledning av den subtila fantastiska cacaon!

Rent fysiologiskt bidrar cacao till att sänka blodtrycket och att öka blodflödet till hjärnan och hjärtat. Det är också en källa både till antioxidanter, magnesium, järn, proteiner, kalium och fibrer. Dopamin och serotonin frigörs också när man dricker cacao vilket kan skapa ett glädje och energirus, minska stress och ge oss en större kreativitet.

 

Cacaon är som sagt ett naturligt inslag i de flesta av våra ceremonier som soundhealing & fullmåne ceremoni. Ibland har vi också rena cacao ceremonier där vi fokuserar mer på cacaon och hennes läkande effekt.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

DSCF3262.jpg
DSCF4070.jpg
bottom of page