Sam test  log 3_edited.png

Trumhealing & Trumresor

Den shamanska trumman är ett gammalt instrument som har använts som verktyg i olika ursprungskulturer vid ceremonier och ritualer. Den shamanska trumman ses som en förlängning av dig själv, där du tonsätter ditt eget hjärtas rytm. Trumman spelar en frekvens runt 4-7 Hz vilket är ungefär densamma som jordens egna frekvens. Denna frekvens påverkar kroppen och tillåter den att gå in i ett slags trans där man kan hamna i väldigt djup meditation och få insikter som kan hela på emotionell nivå.

 

Dagens forskning visar att en repetitiv trumrytm ger fler nervkopplingar mellan höger och vänster hjärnhalva. Detta kan ge oss en större självmedvetenhet och insikter. Viss forskning kring trummans effekter hos de med förändrad hjärnaktivitet som ADD & Alzheimers  har även gjorts och terapeutisk trumning används idag i sådana syften. Trummans ljud kan även göra så kroppen skapar mer endorfiner, kroppens egna smärtlindring. Frekvensen och trummandet går in i cellnivå och har en effekt i kroppen upp till 72 timmar efter att ha blivit exponerad för det.

WhatsApp Image 2022-03-09 at 14.46.58.jpeg

Trumhealing

I en trumhealing får du som deltagare ligga ned eller sitta upp, beroende på vart din kropp behöver healing mest. I en trumhealing är fokus att läka din kropp, där det finns fysisk smärta. Men även emotionell läkning kan givetvis uppstå av att få trumning. Vi trummar väldigt nära dig och känner med trummans slag vart det finns blockeringar som trumman kan hjälpa att lösa upp. Trumhealing kan göras utomhus för att få en naturupplevelse samtidigt eller i vår lokal. 

Trumhealing kan du boka ensam eller i par med partner eller vänner t.ex. 

Privat trumhealing kostar 220:- för 30 minuter

Grupp trumhealing kostar 500:- för 60 minuter (max 4 personer)

Trumresa

Under en trumresa försätts du i ett djupt meditativt stadie där vi trummar med ungefär 4-8 slag per sekund för att ge kroppen & hjärnan den avslappning den behöver för att komma in i trans. Trumresor är ett verktyg shamaner använder för att besöka andra universella platser, med andra ord att resa med sin själ för att få svar på frågor som ligger bortom medvetandet. Vare sig man vill tro att själen kan förflytta sig eller inte kan en trumresa ge dig många insikter & förståelser. Du kanske upplever att du flyger iväg i både tankar och fantasi eller så blir det bara mörkt och tyst. Varje trumresa är olika och det är inte alltid säkert att man upplever så mycket rent mentalt eller själsligt men en trumresa ger dig i vilket fall avslappning. 

Trumresor sker i grupp & är ibland också inslag i våra andra event som cacao ceremonier. 

Önskar du en privat trumresa eller med några vänner skicka isåfall en förfrågan. 

WhatsApp Image 2022-03-09 at 14.11.10.jpeg

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!