top of page

Ceremonial
Trance
Flow

Tillsammans med Gabriel Björnfot, GBEC, anordnar vi Ceremonial Trance Flow. Det är en djup transformerande resa genom elektronisk musik och dans. 

Den noga utvalda musiken som Gabriel DJ:ar försätter dig i ett tillstånd av trans där kroppen får möjlighet att uttrycka & röra sig på ett sätt som frisätter energiflöde i kroppen, släpper på spänningar och ger en känsla av uppfylldhet. 

Ceremonial Trance Flow är en dansresa med din själ. Du släpper sinnet och låter själens uttryck träda fram. 

Med ett fantastiskt ljudsystem, laser, lampor och rökmaskin är detta en upplevelse utöver det vanliga - klubbkänsla med medvetenhet, närvaro och i ett nyktert tillstånd. 

Vi håller Ceremonial Trance Flow i Västerås och Eskilstuna. 

Vill du hyra in oss för att anordna detta event? Kontakta oss på: info@samrummet.com

Uppkommande evenemang: 

Just nu inga kommande evenemang bokade! 

Pris system:

Alla priser per person

1 person: 333:-

2 personer: 280:-

5 personer: 250:-

Cacao ceremoni

Varje tillfälle startar vi med ett öppnande av den ceremoniella resa vi kliver in i där vi landar in tillsammans i cirkel, skapar en närvaro och kontakt med vår kropp genom bland annat meditation och andning.

Vi delar ceremoniell cacao som försätter oss i ett skiftat energitillstånd och öppnar upp kontakten ytterligare med vår kropp och våra hjärtan. 

Ceremoniell Cacao är en fantastisk medicin från naturen som ger dig en mjuk och subtil vägledning genom kvällens dans. 

DSCF4841.jpg

Trance Flow

Ceremonin övergår sedan till dans där du först leds i att hitta kontakten med kroppen, rytmen, känslan. Musiken börjar lugnare för att sedan övergå till mer elektronisk musik med tribal, techno och psytrance. Denna musik skapar ett tillstånd av trans i hjärnan då musiken är väldigt rytmisk.

 

När vi tillåter oss att fullt gå in i dansen och rytmen så kan vi hamna i ett tillstånd av trans och här kan oerhörd läkning ske i kroppen. I det här tillståndet kan mycket insikter, känslor, tankar komma upp till ytan och få släppas ut.

 

 Kroppen kanske börjar röra sig på sätt som du inte med sinnet förstår men det kan vara undermedvetna minnen/känslor som kroppen frigör genom rörelserna. Ju mer vi ger oss hän till kroppens intelligens desto mer visar den oss.

I vårt samhälle bär vi på så mycket som tynger oss och skapar stress i vårt system. Denna dansresa är en kraftfull upplevelse som hjälper dig att frigöra så mycket stagnerat i kroppen.

DSCF4963.jpg

Gongbad

Efter den långa dansresan får du lägga dig ned och känna allt det som är levande i kroppen. Känna alla vibrationer som du har väckt genom rörelse och dans. Du får lägga dig ned och smälta samman och ta emot läkande vibrationer från Gongen och andra instrument för en stund. 

Denna avslappnings del hjälper dig att integrera hela upplevelsen och ge kroppen möjlighet till avspänning och välförtjänt vila. 

DSCF5219.jpg
bottom of page