top of page

Coaching

Känner du att livet ibland känns läskigt, övermäktigt med så många val? Skapar det en viss stress i dig som du inte riktigt vet hur du ska hantera?

Eller drömmer du bara om ett lugnare, mer balanserat liv?

Coaching kan på många sätt vara en del av lösningen till det du söker - som stresspedagog och coach hjälper jag dig att skapa mer balans och livskvalite i ditt liv genom beprövade metoder.

Mitt mål är att hjälpa dig att navigera genom livets utmaningar med större lätthet och självsäkerhet.

Hög femma

I den coaching jag erbjuder kommer du bland annat få hjälp med: 

01

Identifiera och hantera dina stresskällor - lära dig att känna igen och hantera de faktorer som bidrar till din stress - oavsett om de är från arbetslivet, personliga relationer eller tankemönster.

03

Skapa hållbara livsförändringar - tillsammans utvecklar vi en personlig handlingsplan för att du ska kunna skapa långvariga förändringar som stöder ett liv mer mindre stress och istället mer balans och glädje

02

Praktiska verktyg och tekniker - du får tillgång till en verktygslåda med beprövade metoder så som mindfulness, avslappningsövningar och planeringstekniker som hjälper dig att minska på stressen.

04

Öka din livskvalite - du får ökad känsla av välbefinnande. 

Du blir stöttad i att se till vad du faktiskt vill ha i livet.

 

Vad din inre längtan är och konkreta steg för att kunna ta dig ditåt. Detta kan till en början vara små steg men de leder i slutändan till fler, som ringar på vattnet.

Boka 30 minuters gratis samtal

Låt oss känna på varandra och sätta ramar för kommande arbete om du vill gå vidare med coaching. Ta del av ett 30 minuters coaching samtal med mig gratis!

Inga förbindelser efteråt. 

Coaching med Joline har gett mig betydligt mer än vad jag förväntade mig. Jag känner att jag har lättare för att kommunicera och vågar göra det för att jag har fått insikt i många aspekter som hindrat mig tidigare.

 

Jag känner att jag successivt blir starkare och tryggare i mig vilket bidrar till ett starkare förhållande med min partner. Det har också gett mig ett verktyg för hur jag ska kunna hantera, tolka och känna känslor och tankar.

 

Upplever också att det gett mig ett lugn i vardagen och en möjlighet till att förstå min inre stress och i och med det också minska den.

- Louise

Vem är jag?

Jag som coachar dig heter Joline och jag är utbildad diplomerad stresspedagog och coach, och jag utbildar mig till Återhämtningsterapeut. Jag har och gör ett djupt inre arbete där jag vänder och vrider på varje inre vrå som är obekväm att möta och vet därför att förändring kan vara utmanande och är därför här för att stå sida vid sida med dig. Jag är trygg, lugn och inkännande och skapar en plats för dig att få uttrycka dig på. 

 

Jag har personligen gått från en sönderstressad people pleaser med medberoende problematik som inte vågat visa känslor till en trygg och stabil entreprenör och ledare som kan prata om mina känslor med en objektivitet och vet mina stressorer tydligt och klart.

Är du redo att starta förändringen och börja leva det liv du förtjänar? 

Just nu kan du boka en kostnadsfri konsultation på 30 minuter för att sätta ramarna för det kommande arbetet och där vi ser hur din situation ser ut idag och vilken förändring du skulle vilja se. 
 

Hur?

 

Coachingen sker online och mellan varje träff rekommenderas 2 veckors mellanrum. 

 

Det är mellan varje samtal som det viktiga arbetet sker. Här är det upp till dig att påbörja de förändringar som du under samtalen har kommit fram till att du vill göra. Jag coachar dig till att hitta vad du vill göra men det är du som bestämmer vad det är. Jag kommer alltså inte säga till dig vad som är rätt och fel för att du kan ditt liv bäst. 

 

Det viktiga att veta är att det här arbetet blir vad du gör det till. Det är du som väljer hur stor inverkan detta har på ditt liv för det är du som gör arbetet.
 

Mitt mål som coach är att du inte ska behöva mitt stöd mer än 2-3 tillfällen för sedan ska du ha de tekniker, verktyg och tankesätt så att du på egen hand kan fortsätta din resa i mer välmående. 

 

Jämför det med att gå i terapi flera år - jag vill att din utveckling ska bli hållbar och att du ska kunna stå på dina egna ben så snart som möjligt. 

 

bottom of page