top of page

ons 31 aug.

|

Västerås

Cacao Ceremoni - Kvinnocirkel

Låt oss utforska tillsammans. Med hjälp av cacaons hjärtöppnande effekt tillåter vi oss att landa i våra fantastiska kroppar, känna in vad de behöver. Låta oss vägledas tillsammans därifrån. Kanske blir det meditation i stillhet, dans, skrik, mjuka rörelser, andning, djupa samtal.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Cacao Ceremoni - Kvinnocirkel
Cacao Ceremoni - Kvinnocirkel

Tid och plats

31 aug. 2022 18:00 – 20:30 CEST

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Under hösten kommer jag, Joline att hålla cacao ceremonier i Lokalen hjärtat för kvinnor.

Min intention med detta är att jag vill skapa en plats för kvinnor att mötas. En kvinnocirkel. Där vi tillåter oss att tillsammans stanna upp, vara närvarande med oss själva & varandra. Tillåta oss att vara sårbara & att bli hållna av varandra.

Vi bär alla en stor tyngd så som dagens samhälle ser ut. Män som kvinnor. Men jag är kvinna och kan därför möta kvinnor mer likvärdigt.

Vi ska ha en karriär. Vi ska hålla oss i form. Vi ska se attraktiva ut & följa senaste modet. Vi ska vara andra till lags. Vi ska ha ett rent & vackert hem. Vi ska uppfostra barn på egen hand. Vi ska ha ett intresse.

Egentligen är det ingen som säger till oss att vi ska göra detta, det är rösten i våra egna huvuden. Men det blir en kollektiv galenskap som slutar i att vi hetsar varandra framåt i mer stress.

Låt oss bryta det. Ett steg åt gången. Tillsammans.

Därför bjuder jag in er, kvinnor, ni som är trötta på att vara tvungna att göra något. Ni som bara vill få lysa och älska. Bli älskade. För den ni är. För er klokhet & styrka.

Låt oss utforska tillsammans. Med hjälp av cacaons hjärtöppnande effekt tillåter vi oss att landa i våra fantastiska kroppar, känna in vad de behöver. Låta oss vägledas tillsammans därifrån.

Kanske blir det meditation i stillhet, dans, skrik, mjuka rörelser, andning, djupa samtal.

Låt oss ha tilltro till att varje ceremoni kommer bli precis som den är menad. I systerskap.

Den första cacao ceremonin för kvinnor blir Onsdag den 31/8 – låt oss avsluta sommaren tillsammans och välkomna hösten & med det oss själva – vad vill vi välkomna i oss själva som får blomma under hösten?

Datum: 31/8

Tid: 18.00-20.30

Pris: 222:-

Plats: Lokal Hjärtat, Slakterigatan 10

OBS: Denna ceremoni är enbart för kvinnor

Om Cacao: Cacao trädet kommer från centralamerika och historiskt har cacaon ansetts som en helig dryck. Såpass att cacao även kallas för "gudarnas föda". Cacao har använts i olika ceremonier genom tiderna, både kring bröllop och begravningar då cacaon anses ha en läkande kraft och att det skapar en gemenskap med de människor som befinner sig i ceremonin. Cacao kallas också för en "hjärtöppnare". Det kan kännas som man kommer i kontakt med sitt innersta, sina känslor och tankarna kan upplevas klarare.

Rent fysiologiskt bidrar cacao till att sänka blodtrycket och att öka blodflödet till hjärnan och hjärtat. Det är också en super källa både till antioxidanter, magnesium, järn, proteiner, kalium och fibrer. Den höga halten magnesium hjälper muskelaturen i kroppen att slappna av vilket underlättar blodflödet ut i kroppen. Det i sin tur kan främja kroppen & hjärtats hälsa.

Dopamin och serotonin frigörs också när man dricker cacao vilket kan skapa ett glädjerus, minska stress och ge oss en större kreativitet.

Biljetter

  • Kvinnocirkel (Pris: 222:-)

    Kostnad för denna cacao ceremoni för kvinnor är 222:- som betalas via swish innan eller på plats. Mail skickas ut för information.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page