top of page

tis 06 juni

|

Västerås

Cacao & Soundhealing

Ett nytt sätt att fira nationaldagen på i medvetenhet och avslappning!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Cacao & Soundhealing
Cacao & Soundhealing

Tid och plats

06 juni 2023 15:00 – 18:00

Västerås, Norra BJÖRNÖ 66, 723 48 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Kom och fira Sveriges Nationaldag med oss på ett nytt, medvetet och närvarande sätt!   

Vi tycker att nationaldagen är den perfekta dagen att ha premiär med ceremoni i vårt ståtliga Tepeetält och vill välkomna dig att vara med och fira den här dagen! 

Vi startar ceremonin med att dricka plantmedicinen cacao från Peru. Cacao har många hälsofördelar och är en hjärtöppnare som ger dig en djupare kontakt med dig och ditt innersta. Hon hjälper dig att se klarare på dina känslor och mönster och hjälper dig också att våga öppna upp och känna det som rör sig inombords. Hon ger ett subtilt glädjerus och kan bidra till ökad kreativitet och energi. 

Vi kommer meditera och göra enkla men kraftfulla yogaövningar från kundalinitraditionen för att väcka vår inre energi.    

Du kommer också få ta emot Soundhealing med våra instrument och vår sång där vi inspireras av vår omgivning. 

Läs mer om vad Soundhealing innebär längre ned i stycket.

Låt oss samlas för ett närvarande firande där du samtidigt tar hand om kropp och själ genom återhämtning och stressreducering. Du behöver ingen tidigare erfarenhet utan kommer precis som du är. 

Även om vi är skyddade från regn behöver du klä dig efter väder – är det soligt blir det varmt i tältet, är det kallt ute blir det kallt i tältet. 

Ta med Yogamatta och vattenflaska. Om du inte har egen yogamatta behöver du meddela oss det så tar vi med åt dig.   

Vi kommer föra in typiskt svenska dofter och smaker under ceremonin för att välkomna den svenska andan och ceremonin blir också en stund för att hedra våra förfäder som banat väg för oss som lever idag.  

Det finns enbart 10 platser till denna ceremoni så tveka inte att boka in dig redan nu.  

När: Tisdag 6/6- 2023  

Tid: 15.00-18.00 

Mötesplats: Björnö camping parkering, Västerås  

Pris: 444:- - betalas vid bokning  

Student/Pensionär/Sjukskriven med ekonomiska begränsningar - tveka inte att höra av dig till oss så kollar vi på en lösning.   

Har du några frågor så kontaktar du oss lättast på mail: info@samrummet.com eller DM   

Vad innebär Soundhealing?   

Under soundhealing får du ta emot läkande toner från våra olika instrument som Gong, trumma, klangskålar samt från vår sång. En soundhealing upplevs olika för varje deltagare gång för gång. Vissa gånger kan det vara en väldigt andlig upplevelse där du upplever visioner och bilder i ditt inre och det kan kännas som du svävar på moln. Vissa gånger känner du dig djupt avslappnad och lugn, eller så snurrar huvudet med massor tankar som kanske är rentav jobbiga.   

Det fina med en Soundhealing resa är att du får precis det du är redo för och behöver under denna stund och kroppen tar emot läkningen från vibrationerna oavsett vad du upplever i sinnet. Det som sker rent fysiologiskt är att hjärnans aktivitet påverkas av vibrationerna från de olika instrumenten så att hjärnvågorna går ned från det vardagliga Beta stadiet till Alpha och Theta vågor som vi kan uppnå vid djup meditation och avslappning eller när vi sover. 

När hjärnan befinner sig i dessa hjärnvågor kommer kropp och sinne i sådan avslappning att självläkning blir möjlig. Det är här återhämtning kan ske och det är något som alla våra deltagare känner effekt av efter en Soundhealing session – de upplever sig mindre stressade.   

Vad tidigare deltagare sagt om vår Soundhealing:  

”Jag känner mig så trygg, sedd och håller i ert space. Jag kan helt släppa taget och bara njuta av stunden och den healing jag får.”  ”Det jag gillar mest är den djupgående avslappningen och sången.”  

”Eric och Joline lyckas enligt mitt tycke alltid skapa en väldigt varm och välkomnande atmosfär på sina evenemang. De ger mig energi och gör att jag alltid känner mig påfylld efteråt.”   

Om oss:   

Vi är ett par som håller ceremonier för att öka medvetenheten om oss själva och om varandra. Vi bjuder in till öppna ceremonier där allt är tillåtet och vi baserar mycket utifrån Mindfulness attityder som acceptans, nyfikenhet och tillåtande. Vi studerar till Återhämtningsterapeuter och har gått olika Soundhealing, healing, mediumskap och shamanska kurser. Joline är diplomerad Stresspedagog och utbildar sig till Kundaliniyoga lärare. Vi vill bygga närvaro och samhörighet och vill hjälpa andra på sin resa i personlig utveckling.

Biljetter

  • Nationaldagen 444:-

    Vid bokning får du betalningsinformation skickad till dig via mail.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page