top of page

mån 21 aug.

|

Västerås

Chakraaktivering och trummeditation

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Chakraaktivering och trummeditation
Chakraaktivering och trummeditation

Tid och plats

21 aug. 18:00 – 19:30

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Allt i universum består av energier som vibrerar. Likaså vi. 

I yogaläran pratar man om Chakran som är platser i kroppen där energikanaler möts. Dessa chakran är väldigt viktiga för vår fysiska, psykiska och själsliga hälsa och i vårt samhälle blir chakrana ofta obalanserade på grund av hur vi lever. 

Denna kväll kommer vi därför fokusera lite extra på framförallt vårt första chakra, rotchakrat där vi kommer göra vissa yogapositioner samt andningsövningar. Inga förkunskaper inom yoga behövs utan du kommer precis som du är. 

Vi kommer även aktivera våra chakran med en ljudande balansering. 

När energierna har fått aktiveras och röras igång kommer du ledas in i en djup trummeditation där större möjlighet för balansering och läkning sker. 

Vi behöver röra igång vårt system, både fysiskt och energimässigt, för det är då obalanser kan balanseras och inre läkning kan bli möjlig. Genom att aktivera oss kommer trummeditationen därefter kunna ge dig så mycket mer. 

Yogamatta finns på plats men vill du ha din egna tar du med det. Om du är ljudkänslig kan du vilja ha öronproppar. Ta gärna med vattenflaska och klä dig bekvämt.

Måndag 21 Augusti

18.00-19.30 Det finns 8 platser Plats: Lokal Hjärtat, Slakterigatan 10 Pris: 220:-

Om den shamanska trumman och dess effekt: 

Den shamanska trumman är ett gammalt instrument som har använts som verktyg i olika ursprungskulturer vid ceremonier och ritualer. Med trummans stadiga slag hjälper den hjärnan att försättas i ett djupt meditativt stadie där hjärnvågornas frekvens kan gå ned till så lågt som 4-7 Hz vilket skapar Theta vågor som försätter oss i ett drömliknande undermedvetet stadie. Det är vid Theta vågor man kan uppleva känslan av att resa mellan olika verkligheter eller att vara i trans.

Inom shamanismen kallar man denna praktik för trumresa då det är ett verktyg shamaner använder för att besöka universella platser, med andra ord att resa med sin själ, för att få svar på frågor som ligger bortom medvetandet. Vare sig man vill tro att själen kan förflytta sig eller inte kan en trumresa ge dig många insikter & förståelser i ens undermedvetna och jag väljer därför att kalla det för trummeditation. Du kanske upplever att du flyger iväg i både tankar och fantasi eller så blir det bara mörkt och tyst och du kan till och med somna.

Varje trummeditation är olika och det är inte alltid säkert att man upplever så mycket rent mentalt eller själsligt men en trumresa ger dig i vilket fall avslappning och en spännande upplevelse!

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Chakra & trummeditation 220:-

  0,00 kr

  Betalningsuppgifter skickas via mail vid bokning.

  0,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page