top of page

lör 11 nov.

|

Bäckby

Endagsreatreat - Fokus på välmående och självvård

Är du i behov av en dag för återhämtning och att bara koppla bort? Känner du att du vill ha sätt för att balansera din vardag och bli mer närvarande? Det här är endagsretreatet ger dig både en stund av återhämtning, vila och självkärlek med reflekterande övningar.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Endagsreatreat - Fokus på välmående och självvård
Endagsreatreat - Fokus på välmående och självvård

Tid och plats

11 nov. 2023 10:00 – 17:00

Bäckby, Fallhammargatan 1, 724 65 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Är du i behov av en dag för återhämtning och att bara koppla bort?

Känner du att du vill ha sätt för att balansera din vardag och bli mer närvarande?

Du vill ha inspiration och verktyg för att bättre ta hand om dig själv. Kanske känner du att du har bortprioriterad dig själv lite för länge eller så vill du bara få ny inspiration samt gemenskap med andra.  

Oavsett så vet du vet att du mår så mycket bättre om du tar hand om dig själv och uppfyller dina behov. Du vet att du då också kommer få mer energi och ork att finnas där för de runtomkring dig. Därför vill du investera i dig själv. 

Det här är ett endagsretreat som ger dig både en stund av återhämtning, vila och självkärlek samtidigt som du får reflektera och genomföra övningar för att kunna ta med dig hem för att fortsätta prioritera dig även i vardagen. Tillsammans i gemenskap med andra kommer du denna dag få uppleva inspiration, kraft och sårbarhet och en känsla av att komma hem till dig själv.

Första delen av dagen kommer vara upplagd som en workshop där du får reflektera, samtala och göra övningar med fokus på upplevelse

Detta sker genom bland annat mindfulness-meditationer, andningsövningar, sinnesövningar, fysiska övningar, kortare föreläsningar med tillhörande workshophäfte med bland annat fokus på självvård.

Andra delen av dagen är upplagd som en ceremoni/retreat där du blir ledd och omhändertagen för din återhämtning och vila. Här får du uppleva din andliga aspekt och det reflekterande sinnet får vila där vi istället kliver in i att vara i närvaro med hjärtat.

Under den här delen kommer du bland annat få uppleva den ceremoniella cacaon och den effekt som denna plant medicin har på vår kropp och sinne. Du kommer få skapa kontakt med kroppen på ett väldigt närvarande och mjukt sätt genom inkännande rörelser och du kommer även få ta del av ett avslappnande och kraftfullt ljudbad med kristallskålar och gong.

Det här är en dag med fokus på hela dig - din fysiska, mentala och själsliga hälsa. Allt kommer att beaktas under denna dag och du kommer lämna med en större centrering och välbefinnande som ger dig motivation att fortsätta din resa i välmående.

All hållbar förändring börjar inifrån

När: Lördag 11 November

Plats: Shanti, Västerås

Tid: 10.00-17.00

Antal: 13 personer

Pris: 990:- - delbetalning möjlig på max 3 månader

I priset ingår: Kursmaterial, ceremoniell cacao och fika

Lunch ingår inte. 

Kyl och uppvärmningsmöjligheter finns. Det finns också flertalet restauranger i närheten.

Du kommer också få exklusiva erbjudanden och rabatter på tjänster och produkter under denna dag!

Detta endagsretreat hålls i den fantastiska lokalen Shanti i Bäckby. 

Bara du kliver in i denna lokal kan du känna en känsla av avlsappning och att vara hållen. I dessa lokaler har många starka energier skapats tack vare det arbete som sker här.

Om Joline som leder denna dag: 

Joline är diplomerad Stresspedagog, medium, healer, yogalärare och blivande återhämtningsterapeut. Välmående i alla aspekter är något som är oerhört viktigt för henne. Att ta hand om oss både fysiskt, emotionellt och själsligt. Hon ser människan som en holistisk varelse och vill hjälpa människor till bättre mående i alla aspekter. Mindfulness är ett förhållningssätt till livet som fått Joline att växa och förstå sig själv och omvärlden på helt nya plan och därför innehåller det hon leder i mycket mindfulness, medveten närvaro i nuet. Joline håller ceremonier, retreats, föreläsningar och enskilda sessioner. Hon har en stor grund från utbildningar men leder framförallt från hjärtat. 

Ord från tdigare deltagare på retreat: 

Tack för ett magiskt retreat!! Jag landade i mig själv under dessa dagar och hittade hem i mig själv! Jag vågade utmana mig och kände mig tryggt hållen av Joline. Detta retreat har gett mig så mycket och effekter på vardagslivet! TACK 🙏🏼

Biljetter

  • Endagsretreat 990:-

    Vid bokning skickas betalningsuppgifter via mail

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page