top of page

fre 12 aug.

|

Västerås

Fullmåne ceremoni

Då fullmåne infaller är en väldigt bra tid för transformation, att släppa taget om gammalt för att starta om med ny energi. Under denna fullmåne vill vi erbjuda en fantastisk kombination av ceremoniell cacao, breathwork & trumma för energitransformation.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullmåne ceremoni
Fullmåne ceremoni

Tid och plats

12 aug. 2022 18:00 – 20:30

Västerås, Björnövägen, 723 48 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till denna fullmåne ceremoni i vattumannen. Då fullmåne infaller är en väldigt bra tid för transformation, att släppa taget om gammalt för att starta om med ny energi. Under denna fullmåne vill vi därför erbjuda en fantastisk kombination av medicin och verktyg för att kunna lösa upp känslor, fysiska smärtor, emotionella behov, frågor eller föreställningar som inte längre gagnar dig. 

Under kvällen kommer vi dricka den fantastiska hjärtöppnande cacaon. Ceremoniell cacao hjälper kroppen att slappna av och ger en slags klarhet. Man kan känna ett större fokus samtidigt som cacao hjälper till att våga känna & uttrycka sina känslor. Att våga vara sårbar gentemot sig själv. Ett fantastiskt verktyg för att möjliggöra för dig själv att känna vad du är redo att släppa taget om. 

Efter en stund i stillhet med cacaon låter vi dig luta dig tillbaka för en breathwork-resa vägledd av Martina i takt med den shamanska trumman. Genom vår andning så upptäcker vi vår livskraft och dyker djupt in i våra kroppar i en magisk timme. Du lär dig att nyttja kraften i din egen andning och sjunker djupt in i ett tillstånd av medvetande genom dina andetag. Vi hittar vår inre livlighet och fylls av energi till rytmiska vibrationer av trumman. 

Den shamanska trumman har en lugnande effekt på vår hjärnaktivitet vilket bidrar till att vi kan försjunka oss djupare ner i vårt undermedvetna tillsammans med andningens läkande kraft. Det är här nere riktiga transformationer kan ske. Det är här vi kan släppa taget om energiblockeringar & känslor som kanske är oåtkomligt i fullt medvetet tillstånd. 

Låt denna fantastiska kombination av verktyg arbeta med dig under denna fullmåne. Låt dig släppa taget helt och hållet och möjliggör en energitransformation i dig själv! 

Tid för sharing kring våra upplevelser kommer finnas.

Den här ceremonin är för dig som är nybörjare såväl som erfaren inom andningsövningar.    

Datum: 12/8 18.00- ca 20.30

Plats: Södra Björnöbadet, Björnö

Pris: 250:-

Max antal platser: 12

Medtag: Yogamatta, filt & vattenflaska

Betalning sker med swish eller kontant på plats

Denna ceremoni hålls i vårt Tepee tält & genomförs därför oavsett väder. Det kan dock bli ganska kallt om det inte är soligt väder så ta därför gärna varma & bekväma kläder & gärna en filt med dig.

OBS! Delta inte i breathwork-sessionen om du är gravid, har hjärt- och kärl-relaterade sjukdomar, högt blodtryck eller lider av epelepsi.   

Om Cacao:

Cacao trädet kommer från centralamerika och historiskt har cacaon ansetts som en helig dryck. Såpass att cacao även kallas för "gudarnas föda". Cacao har använts i olika ceremonier genom tiderna, både kring bröllop och begravningar då cacaon anses ha en läkande kraft och att det skapar en gemenskap med de människor som befinner sig i ceremonin.  Cacao kallas också för en "hjärtöppnare". Det kan kännas som man kommer i kontakt med sitt innersta, sina känslor och tankarna kan upplevas klarare.

Rent fysiologiskt bidrar cacao till att sänka blodtrycket och att öka blodflödet till hjärnan och hjärtat. Det är också en super källa både till antioxidanter, magnesium, järn, proteiner, kalium och fibrer.

Den höga halten magnesium hjälper muskelaturen i kroppen att slappna av vilket underlättar blodflödet ut i kroppen. Det  i sin tur kan främja kroppen & hjärtats hälsa.

Dopamin och serotonin frigörs också när man dricker cacao vilket kan skapa ett glädjerus, minska stress och ge oss en större kreativitet.

Hoppas vi ses på denna transformerande kväll!

Biljetter

  • Fullmåne ceremoni (250:-)

    Priset om 250:- betalas med swish eller kontant på plats

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page