top of page

tis 01 aug.

|

Västerås

Fullmåneceremoni

Välkommen att vara med under denna fullmåne ceremoni där vi tillsammans bygger upp våra intentioner för att ge de bästa förutsättningarna till att det vi vill se i livet blir verklighet!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Fullmåneceremoni
Fullmåneceremoni

Tid och plats

01 aug. 2023 18:00 – 20:30

Västerås, Björnögården, Björnövägen, 723 48 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Första dagen i Augusti månad infaller även Fullmånen och det är givetvis en dag för att samlas och utforska i lekfullhet och närvaro. 

Under fullmånen är energierna extra starka och vi kan därför ta hjälp av dem för att kunna förändra något i vårt privata liv som skaver eller verkar stagnerat. Eftersom det också är en ny månad så blir det verkligen en chans till en nystart, att släppa det som du inte längre vill ha kvar och kliva in i något nytt och större. 

Denna fullmåne sker i Vattumannen - en energi med mycket intellekt, nytänkande och stora visioner där frihet är en stor faktor. Men för att kunna flöda fritt i intellektet med visioner som vi vågar tro på så behöver vi först lägga bakom oss rädslor och mentala begränsningar vi sätter för oss själva. Denna fullmåne är därför perfekt för att släppa på intellektets begränsande tankar för att kliva in i mer kreativitet och kraft under hösten. 

En fullmåne där det kan vara extra relevant att fundera på vad som är frihet för just dig!

Så välkommen att vara med under denna ceremoni där vi tillsammans bygger upp våra intentioner för att ge de bästa förutsättningarna till att det vi vill se i livet faktiskt blir verklighet och inte bara drömmar som är ouppnåeliga. 

Vi landar tillsammans in i kontakt och närvaro där vi delar en kopp med ceremoniell cacao för att öppna upp för energiflödet att starkare ta sin form. Kvällens flöde är ganska öppet utifrån vilka vi blir i gruppen men rörelse, medveten andning, meditation och trumning kommer vara delar av denna fullmåneceremoni. 

Kom och var med denna kväll för att släppa taget om gammalt för att enklare kunna rikta fokus framåt - allt i en utgångspunkt från nuets kraft och varande. 

Så länge det inte ösregnar möts vi vid parkeringen vid Björnö Aktivt uteliv för att tillsammans gå till en skogsglänta. 

Vid starkt regn kommer vi istället vara i Lokal Hjärtat i Saluhallen. Detta meddelas isåfall samma dag. 

Tag med: Ordentligt med kläder, sitt/liggunderlag och vattenflaska.

Vid frågor kontakta Joline på 0763222587

Biljetter

  • Fullmåneceremoni 220:-

    Bokningsinformation skickas via mail vid bokning

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page