top of page

lör 24 feb.

|

Samrummet

Fullmåneceremoni med cacao & soundhealing

Känn kontakten med dig själv, andra och fullmånens unika energi för just denna fullmåne. Vi samlas i cirkel, landar in i oss själva och med varandra.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Fullmåneceremoni med cacao & soundhealing
Fullmåneceremoni med cacao & soundhealing

Tid och plats

24 feb. 2024 13:00 – 17:00

Samrummet, Humlegatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Det är fullmåne i jordtecknet Jungfrun - en möjlighet att släppa på rädslor och det vi förtryckt inom oss själva för att vara andra till lags. 

Eftersom denna fullmåne infaller på en lördag välkomnas du till en 4 timmars lång workshop/ceremoni för att verkligen ge dig själv alla förutsättningar att landa inåt, hitta vad det är som din kropp är redo att släppa greppet om denna fullmåne. 

Under dagen kommer du att guidas i yogarörelser för att öppna upp flödet av dina energier och landa djupt i kroppen.

Du kommer få känna kraften av att sjunga och göra mantra övningar där vi aktiverar vår vagusnerv som får oss lugna och grundande.

Du kommer bli guidad i kraftfull meditation utefter just denna fullmånes energier och vi kommer dricka ceremoniell cacao som är en fantastisk medicin från växtriket som hjälper oss att komma i djupare kontakt med kroppen och hjärtats röst. 

Du kommer också få ta del av en kraftfull Soundhealing av oss där din själ släpps fri i ett inre utforskande tillsammans med ljuden och vibrationerna som kan väcka både härliga känslor och irritation, spänning eller vad som behöver komma upp för dig just detta tillfälle. 

Soundhealing är ett kraftfullt sätt att verkligen komma åt vårt undermedvetna och hjälpa till att släppa på övertygelser, begränsningar eller gamla sår som inte längre tjänar en. Samtidigt får kroppen en rejäl dusch av härliga vibrationer som aktiverar igång energiflödet. 

Denna dag är en dag i gemenskap och utforskande. Vi möts tillsamman och känner in vart vi har varandra och stöttar sedan varandra i var och ens process. 

Dagen leds av Joline & Eric - Joline följer månens rytm och arbetar intuitionsmässigt med energierna från planeterna och gruppen som möts. Eric är en soundhealer som kan väcka ditt djupa inre och hjälpa dig att frigöra känslor genom hans musik och sång. Tillsammans skapar de ett sacred space där vi tillsammans kan utforska vad denna tid har att ge var och en av oss!

Tid: Lördag 24 Januari

13.00-17.00

Plats: Samrummet - Humlegatan 10 Västerås

Antal platser: 10

Pris: 555:-

(Du kan använda vårt klippkort för att ta del av denna ceremoni eller nyttja friskvårdsbidrag)

Ät gärna en lättare lunch innan - vi kommer bjuda på snacks och te.

Är du student/pensionär/låginkomsttagare? Kontakta oss på info@samrummet.com för ett rabatterat pris.

Vi ser fram emot att möta dig i ceremoni där vi nyttjar fullmånenes energi för att släppa taget om gammalt! 

Välkommen till Samrummet! 

// Joline & Eric

Biljetter

  • Fullmåneceremoni 4 h

    555,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page