top of page

tis 13 sep.

|

Västerås

Gongbad 13/9

Nu är det dags för höstens första gongbad & soundhealing! Ett gongbad, är en session där du kommer ges möjlighet att slappna av & låta dig svepas med i gongens resonanser för en stund.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Gongbad 13/9
Gongbad 13/9

Tid och plats

13 sep. 2022 19:00 – 14 sep. 2022 20:30

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Nu är det dags för höstens första gongbad & soundhealing!

Inga förkunskaper krävs, allt du behöver göra är att ligga ned, andas & slappna av.

Ett gongbad, är en session där du kommer ges möjlighet att slappna av & låta dig svepas med i gongens resonanser för en stund. Det kallas just för ett "bad" då man får en känsla av att bli helt omsluten av gongens ljud. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som anser att meditation är svårt, då gongens toner kommer att hjälpa dig in i det meditativa stadiet.

Vi använder oss även av andra instrument & våra röster för att vägleda dig in i djup avslappning. Väl där kanske du hittar en kontakt med ditt innersta, en lättnadskänsla eller större klarhet. Det är heller inte helt ovanligt att man somnar då kroppen slappnar av så djupt. Oavsett så kommer du få den upplevelsen som din kropp behöver just denna gång. 

Gongbadet påverkar oss inte bara mentalt utan även fysiskt, då kroppen består av ca 60% vatten kommer olika delar av kroppen, som cirkulationen & nervänder att stimuleras av vibrationerna från gongen, som i sin tur kan leda till en fysiologisk förändring & skapa balans i kroppen. Detta går då hand i hand med ditt mentala tillstånd då allt hänger ihop.

Ta med dig vattenflaska & liggunderlag

Kom gärna 10 minuter innan för att hinna landa i lokalen.

Det bjuds på te efteråt.

Biljetter

  • Gongbad - Pris 200:-

    Betalningsinformation skickas ut per mail.

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page