top of page

ons 28 sep.

|

Västerås

Gongbad 28/9

Ett gongbad, är en session där du kommer ges möjlighet att slappna av & låta dig svepas med i gongens resonanser för en stund. Det kallas just för ett "bad" då man får en känsla av att bli helt omsluten av gongens ljud.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Gongbad 28/9
Gongbad 28/9

Tid och plats

28 sep. 2022 19:00 – 20:30

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till ett gongbad! 

Onsdag den 28 September 19.00-20.30 Pris: 200:- Antal platser: 8

Inga förkunskaper krävs, allt du behöver göra är att ligga ned, andas & slappna av.

Ett gongbad, är en session där du kommer ges möjlighet att slappna av & låta dig svepas med i gongens resonanser för en stund. Det kallas just för ett "bad" då man får en känsla av att bli helt omsluten av gongens ljud. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som anser att meditation är svårt, då gongens toner kommer att hjälpa dig in i det meditativa stadiet. Vi startar alltid sessionen med en liten kortare meditation just för att landa ned i ett avslappnat stadie redan innan gongen tar vid. Vi använder oss även av andra instrument & våra röster för att vägleda dig in i djup avslappning. Väl där kanske du hittar en kontakt med ditt innersta, en lättnadskänsla eller större klarhet. Det är heller inte helt ovanligt att man somnar då kroppen slappnar av så djupt. Oavsett så kommer du få den upplevelsen som din kropp behöver just denna gång.

Gongbadet påverkar oss inte bara mentalt utan även fysiskt, då kroppen består av ca 60% vatten kommer olika delar av kroppen, som cirkulationen & nervänder att stimuleras av vibrationerna från gongen, som i sin tur kan leda till en fysiologisk förändring & skapa balans i kroppen. Detta går då hand i hand med ditt mentala tillstånd då allt hänger ihop.

Ta med dig vattenflaska & liggunderlag

Kom gärna 10 minuter innan för att hinna landa i lokalen.

Det bjuds på te efteråt.

Varmt välkommen! 

Biljetter

  • Gongbad 28/9 (200:-)

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page