top of page

fre 24 mars

|

Högsbo

Kvinnoretreat - släpp fram livskraften

Vi Välkomnar dig till en helg för att möta Dig själv på ett djupare plan. En helg att skala av de yttre lagren av roller och mönster som hindrar dig från att stå i din fulla kraft. En helg för att åter connecta med din inre visdom, din feminina essens, din urkraft & vildkvinna i systerskap.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Kvinnoretreat - släpp fram livskraften
Kvinnoretreat - släpp fram livskraften

Tid och plats

24 mars 2023 16:00 – 26 mars 2023 14:00

Högsbo, Högsbo 123, 740 44 Tärnsjö, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Video där vi berättar om vår vision kring retreatet

Mars är vårens första månad och vi har nu lämnat vinterns vila på riktigt. Vi kliver in i Elementet Eld.

Detta är en tid att långsamt vakna, skala av det som legat, stagnationer/blockeringar inom oss som sitter fast och hindrar oss från att slå rot och växa i vår sanna essens. Vi bejakar våra drömmar, visioner och sår frön för framtiden. Vi börjar försiktigt tända elden inom oss. Livsgnistan, Livslusten.

Vi Välkomnar dig till en helg för att möta Dig själv på ett djupare plan. En helg att skala av de yttre lagren av roller och mönster som hindrar dig från att stå i din fulla kraft. En helg för att åter connecta med din inre visdom, din feminina essens, din urkraft & vildkvinna. En helg i systerskap & gemenskap. En helg i magi.

Under helgen kommer vi mötas i cirkeln i bla:

 • Cacaoceremoni
 • Soundhealing
 • Meditation
 • Yoga
 • Fria rörelser
 • Samtal
 • Reflektion
 • Medveten beröring

Det kommer finnas tid för egenvård, skogspromenader och skrivande.

Vi har många tankar för helgen mer går väldigt mycket på intuition utifrån gruppen som kommer. Allt för att ni ska få möta det som behöver mötas och växa in i det nya som ska få ta form. Detta är en helg för dig att släppa taget om kontrollen och ge dig hän till livet, en helg att släppa rädslor bakom dig och kliva in i kärlek, i tilltro att vi tar hand om dig & där du inte behöver veta hela upplägget kring helgen.

Vi skalar av. Vi ser till det som är nu. Vi sår nya frön. Vi reflekterar och integrerar. Vi växer.

Denna helg kommer vi att befinna oss i Liljero Retreat i Tärnsjö, ett ljust och oerhört vackert kapell från 1889. Energin i byggnaden är lugn och stark vilket inger trygghet som hjälper oss i processen att komma djupare i kontakt med våra hjärtan och vår sanning.

Kroppen är en sådan stor del av vårt mående så även den behöver rätt näring och kärlek för att kunna känna in och växa i dig själv. Så under helgen serveras vällagad mat från hjärtat i form av Vegetarisk kost.

Ange allergier vid bokning.

Incheckning fre 24/3 kl 16.00

Vi möts i cirkeln 17.00

Middag 19.00

Utcheckning sön 26/3 kl 14.00

Din investering:

Earlybird 4200:- tom 14/2

Från 15/2: 4800:-

I priset ingår boende, mat, alla ceremonier/aktiviteter + en liten gåva att ta med hem.

Vid bokning betalas en summa på 800:- vilket inte återbetalas vid avbokning. Resterande belopp betalas in 1 v innan retreatet startar. Betalningsuppgifter skickas via mail vid bokning. Vid avbokning senare än 72 h betalas halva beloppet till oss. Bokning är bindande men går att överlämna till annan person - se till att meddela oss om detta bara.

Det finns 14 platser för denna helg så vänta inte med att boka just din plats. För mer frågor tveka inte att höra av dig till oss på instagram: shamanic.sisters

Mail: info@samrummet.com

Telefon: 0763222587

Vi som anordnar är Shamanic.Sisters (Instagram)

Joline Lyttinen

Frida Hjärtström

Video där vi berättar om vår vision kring retreatet

Biljetter

 • Kvinnoretreat 4800:-

  Vid bokning får du information kring betalning skickat till dig på mail!

  0,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page