top of page

mån 26 juni

|

Västerås

Närvaro i skogen med mindfulness & trummeditation

Följ med i naturens varande där vi släpper alla krav och måsten och tillåter oss att vila och ladda upp med ny energi.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Närvaro i skogen med mindfulness & trummeditation
Närvaro i skogen med mindfulness & trummeditation

Tid och plats

26 juni 2023 15:00 – 17:00

Västerås, Björnögården, Björnövägen, 723 48 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Följ med och upplev den svenska sommar naturen med alla dina sinnen genom varandet. 

Denna aktivitet bygger på skogsbad som är en terapiform för att lindra oro, stress och depression. Under två timmar tillåter vi oss att vara i naturen och sakta ned vårt tempo och våra tankar. Jag leder denna aktivitet intuitivt med både inslag av terapiformen skogsbad, mindfulness och andlighet. Under stunden kommer jag leda dig i olika meditationer och övningar för att du ska uppleva skogen med alla dina sinnen. Övningar som du kan ta med dig och praktisera på egen hand när du behöver vila från vardagen. Kanske kan jag också ge dig en större nyfikenhet till det som vi ännu inte vet så mycket om.

När vi vistas i naturen vilar vi vår uppmärksamhet och koncentration som det ofta ställs höga krav på i vardagen. Det ger en möjlighet till mental vila där vi samlar ny kraft och många upplever ett ökat lugn och närvaro efter denna stund. Forskning visar att skogsbad bland annat hjälper mot: Stress Oro Lägre blodtryck Bättre immunförsvar Koncentration och minne

Vi kommer avsluta med en trummeditation för att ytterligare skapa återhämtning då trumman har en effekt på vår hjärna och sänker dess aktivitet så att vi kommer ned i djup avslappning där inre självläkning blir möjlig då kroppen och nervsystemet slappnar av. Här kan många insikter eller starka känslor komma upp.

Vad tidigare deltagare sagt: 

Joline håller i fantastiska ceremonier, hon leder, visar vägen i ett flexibelt och tryggt flöde och öppnar upp space så att du kan läka där du är just nu, du får precis vad du behöver. Med en kärleksfull mjukhet blir du sedd i dessa space. Joline samspelar vackert med naturen, det blir ett äkta varande, mindfulness i naturen som sedan avslutas med healande trummeditation, magiska vibrationer! Rekommenderas varmt!!

Antal platser: 7 st Pris: 200:-

Vi möts vid ingången till motionsspåret vid parkeringen till Björnö Aktivt uteliv. Var där till 15.00. Vi avslutar på parkeringen igen ca 17.10

Ha med dig kläder efter väder - hellre för mycket än för lite.

Vattenflaska samt något mjukt att sitta/ligga på.

En kopp om du vill ha te i slutet. 

Om Joline: 

Joline är diplomerad stresspedagog, medium och intuitiv healer. Hon utbildar sig även till Återhämtningsterapeut och Kundaliniyogalärare. Joline gör ett stort inre arbete för att hitta balans i livet och skapa mer närvaro, glädje och frihet. Hon har alltid haft en stor koppling till naturen och alltid känt sig som mest hemma när hon är i skogen. Hennes vilja är att leda andra till mer hållbara och balanserade liv för att kunna skapa en mer harmonisk planet där människor tar hand om varandra och naturen. Hon anser att arbetet börjar inifrån med kärlek.

Joline har även enskilda sessioner i självmedvetenhetscoachning, själssamtal och trumhealing. Läs mer på hemsidan eller skicka ett mail till info@samrummet.com om du är nyfiken.

Biljetter

  • Varande i naturen

    200,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page