top of page

sön 31 dec.

|

Västerås

Nyårsceremoni - Cacao & Soundhealing

Blicka tillbaka över året som gått och sätt intentionen för det kommande året i denna Nyårsceremoni med Cacao och Soundhealing.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Nyårsceremoni - Cacao & Soundhealing
Nyårsceremoni - Cacao & Soundhealing

Tid och plats

31 dec. 2023 10:00 – 12:00

Västerås, Sigurdsgatan 6, 721 30 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

🌟 Välkommen till Nyårsceremoni med Cacao, Meditation och Soundhealing! 🌟

Låt oss tillsammans avsluta året på ett magiskt sätt och välkomna det nya året med hjärtat öppet. Var med på denna speciella nyårsceremoni fylld med kärlek, reflektion och kraftfulla vibrationer.

🧘Cacaoceremoni och Meditation: Tillsammans sitter vi med den heliga plantmedicinen cacao i ceremoni och låter den öppna hjärtat. Med ett öppet och närvarande hjärta kommer du guidas i en meditation som leder dig genom en tillbakablick och reflektion över det gångna året och skapar intentioner för det nya. Detta ger dig en större klarhet och insikt över din egna personliga resa och du får under ceremonin en möjlighet att göra avslut på det du vill släppa i samband med övergången till nytt år. 

Det är när vi släpper taget som nytt får möjlighet att komma in och här tar vi hjälp av de kraftfulla vibrationerna från instrumenten som skapar ett hav av ljudvågor för dig att bada i och kalla in det nya som du vill sätta ditt fokus gentemot under det kommande året, 2024. 

Detta är en ceremoni i stillhet och reflektion men även varm gemenskap. Ta gärna med dig en anteckningsbok för möjlighet att skriva ned insikter och reflektioner. 

Med denna ceremonin kommer du ha massor med energi för kvällens tillställningar och framförallt få ett närande avslut på detta år! 

🎉 Evenemangsdetaljer: Datum och tid: 31 december, kl. 10.00-12.00 Plats: Utopia Yoga Studios 

Eraly bird fram till 15/12: 399:-

Ordinarie pris: 464:-

🌈 Ta med dig: En öppenhet, bekväma kläder, anteckningsbok om du önskar.

Yogamattor etc finns på plats att låna. 

🎫 Biljetter och information: 

https://www.samrummet.com/event-details/nyarsceremoni-cacao-soundhealing

Tillsammans skapar vi en minnesvärd övergång från det gamla till det nya året. Låt oss fylla stunden med kärlek, gemenskap och magiska ögonblick. Vi ser fram emot att välkomna det nya året med er!

Med varma hälsningar, 

Joline & Eric

Samrummet

Biljetter

  • Nyårsceremoni

    464,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page