top of page

fre 28 juni

|

Köping

Retreat - Åter hem

I detta retreat ges du en möjlighet att släppa vardagens stress och istället återansluta till din inre röst i en avkopplande miljö under en härlig sommarhelg. Under helgen kommer du att utforska och fördjupa din förståelse för din inre dialog och lära dig att lyssna till ditt hjärtas visdom.

Retreat - Åter hem
Retreat - Åter hem

Tid och plats

28 juni 2024 17:00 – 30 juni 2024 11:30

Köping, HAGELSBERGA 11, 731 98 Köping, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Retreat Åter Hem - En innerlig resa

Vill du fördjupa kontakten med dig själv och din inre visdom? Vill du förstå dig genom nya perspektiv?

I detta retreat ges du en möjlighet att släppa vardagens stress och istället återansluta till din inre röst i en avkopplande miljö under en härlig sommarhelg. Under helgen kommer du att utforska och fördjupa din förståelse för din inre dialog och lära dig att lyssna till ditt hjärtas visdom och läkningen det kommer med.

Detta retreat passar för alla oavsett vart man befinner sig. Det kan vara för dig som bara vill komma iväg och göra något härligt för dig själv eller du som känner en vilsenhet och stress i livet. Det kan vara för dig som utforskat andlighet i många år eller du som är helt ny inom personlig utveckling. Helgen består av lärdomar och insikter som kommer komma inifrån dig själv.

Fredag: Utforska din inre röst

På fredagen kommer du landa in med en trumsession som ger dig möjlighet att rensa ditt sinne och skapa klarhet i dina önskningar och intentioner för retreatet. Det är när bruset försvinner som vi kan höra oss själva på riktigt så efter en gemensam middag utforskar vi djupare vad den inre rösten innebär i en stillsam workshop framför elden. Vi avslutar kvällen i tystnad och reflektion.

Lördag: Balans mellan ego och hjärta

Morgonen startas med härlig yoga och meditation för att landa in i hjärtat och starta igång kroppens energier. Senare på dagen kommer vi djupdyka i relationen mellan tankar, ego och våra verkliga behov som kan ge dig djupa insikter om dig själv och möjliggöra förändring du längtar efter. Vi kommer också utforska den fantastiska läkningsförmågan och sambandet med vår inre röst som vår fysiska röst har genom en workshop i röst aktiveringar och sång.

Eftermiddagen innehåller sound healing för härlig avslappning och läkning, egentid och möjlighet till bastu och att ta ett uppfriskande kallbad i badtunna. Efter en härlig middag samlas vi åter vid elden för sång och cacaoceremoni.

Söndag: Integration och avslutning

Vårt retreat avslutas med en förlängd session av yoga och soundhealing, för att fördjupa din återhämtning och integration av helgens insikter. Vi samlas för en sista cacaoceremoni för att markera slutet på vår gemensamma resa, där vi tillsammans landar och förbereder oss för att återvända till vardagen med nya perspektiv och verktyg.

Anmäl dig till en helg där du kan släppa dina dagliga bekymmer, fördjupa din självkännedom och verkligen lyssna till vad din själ vill berätta för dig. Vi ser fram emot att välkomna dig till en livgivande upplevelse fylld med gemenskap, personlig insikt och spirituell förnyelse.

Praktisk information:

Retreatet möjliggör för olika priser beroende på hur du vill sova. Det finns även möjlighet till att sova hemma för den som önskar för ett reducerat pris.  I samtliga priser ingår:

  • Alla aktiveter
  • Frukost, Lunch, Middag och snacks.
  • Bastu och badtunna

Tider:

28 Juni 17.00 - 30 Juni 11.30

Prispaket:

1 Dubbelsäng - 1 person: 3700:- 2 personer: 3400:- / pp

Våningssäng i egen stuga: 3200:-

Delat rum för 3 med madrass: 2900:-

Tält - 1 person: 3200:- 2 personer: 2900:- /pp

Sover hemma: 2500:-

Vid anmälan betalar du en anmälningsavgift på 1000:- (Ej återbetalningsbar)

Resterande belopp betalas 1 vecka innan retreatet. Vid anmälan skicka önskemål om sängplats. 

Om retreat ledarna:

Joline och Eric är två passionerade energiarbetare som hjälper människor att hitta hem till hjärtat. Deras andliga äventyr började i Sydamerika 2018 bland Amazonas djungler och inhemska shamaner. De har sedan dess fördjupat sina kunskaper och studerar till återhämtningsterapeuter, vilket ger ett rikt inslag i deras workshops under detta retreat.

Eric, med sin djupa kärlek till musiken, är en soundhealer som delar med sig av sina livserfarenheter med ett öppet och jordnära hjärta. Joline kombinerar sina förmågor som medium, healer, yogalärare och stresspedagog för att vägleda sina klienter till ökad självmedvetenhet och självtillit.

Tillsammans skapar de en helig atmosfär i sina ceremonier, workshops och retreats, där både ljud och kakao spelar en central roll. De bjuder in dig att återupptäcka dig själv och din inre kraft i en omfamnande och stärkande miljö.

Biljetter

  • Retreat - Åter hem handpenning

    1 000,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page