top of page

ons 18 jan.

|

Västerås

Soundhealing

Välkommen till en ljudresa för sinne & kropp Onsdagen den 18/1 19.00-20.30! Vi bjuder in dig till 1½ timme av total avslappning där du får ta emot läkande vibrationer utav den shamanska trumman, gongen, våra röster och andra instrument.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Soundhealing
Soundhealing

Tid och plats

18 jan. 2023 19:00 – 20:30

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till en ljudresa för sinne & kropp Onsdagen den 18/1 19.00-20.30!

Vi bjuder in dig till 1½ timme av total avslappning där du får ta emot läkande vibrationer utav den shamanska trumman, gongen, våra röster och andra instrument. Musik är något som har fascinerat oss människor i urminnes tider och instrument har en påverkan på oss både mentalt & fysiskt. Många gånger har vi kanske musik på i bakgrunden utan att vara helt närvarande till musiken och tonerna. När vi tillåter oss att ta emot och vara helt närvarande till musiken så kan vi känna ett energiskifte och förändring i vår kropp av det vi lyssnar till. Därför är soundhealing så kraftfullt där du får ligga ned och verkligen ta emot det som spelas för dig. Eftersom instrumenten spelas live kan ljudfrekvenserna också arbeta fysiskt i din kropp.

Pris för denna ljudupplevelse är 300:-

Det finns enbart 8 platser så det blir en intim & nära upplevelse.

Plats: Lokal Hjärtat Slakterigatan 10, Port 17

Boka din plats på vår hemsida: www.samrummet.com

Info om dagen:

Under denna kväll startar vi med att landa ner i våra kroppar med hjälp av trummans kraftulla bas & vibrationer.

Med trummans stadiga slag hjälper den hjärnan att försättas i ett djupt meditativt stadie där hjärnvågornas frekvens kan gå ned till så lågt som 4-7 Hz vilket skapar Theta vågor som ger ett drömliknande undermedvetet stadie. Det är vid Theta vågor man kan uppleva känslan av att resa mellan olika verkligheter eller att vara i trans.

Vi fortsätter sedan vidare med gongen samt andra instrument för att du ska få svepas med i deras läkande & avslappnande toner. Gongbadet påverkar oss inte bara mentalt utan även fysiskt, då kroppen består av ca 60% vatten kommer olika delar av kroppen, som cirkulationen & nervänder att stimuleras av vibrationerna, som i sin tur kan leda till en fysiologisk förändring & skapa balans i kroppen. Gongen producerar "binaural beats" vilket kort kan beskrivas som hjärnans förenkling av harmonier med snarlika frekvenser. Effekten av dessa "binaural beats" är något som det forskas på en hel del idag, där man hittat att dessa ljud kan reducera kognitionssvårigheter, ångest nivåer, samt förbättra humörtillstånd.

Ge dig själv en stund för avkoppling, återhämtning samt uppladdning! Låt instrumenten hjälpa dig att vibrera igång din livskraft!

Välkommen!

Biljetter

  • Soundhealing 18/1

    Biljettpris: 300:-

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page