top of page

sön 02 apr.

|

Mariesjö

Soundhealing i Skövde!

Under denna soundhealing får du ta emot läkande toner från våra olika instrument som Gong, trumma, klangskålar samt från vår sång. Denna upplevelse är både spännande, kraftfull, och återhämtande.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Soundhealing i Skövde!
Soundhealing i Skövde!

Tid och plats

02 apr. 2023 15:00 – 17:00

Mariesjö, Barrstigen 1D, 541 36 Skövde, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Äntligen kommer vi till Skövde för att hålla en 2 timmars Soundhealing resa!

Det ska bli så kul att för första gången sprida det vi gör i Skövde! För oss är det som att komma hem då Joline är uppvuxen i Axvall och Eric studerat på Skövde Högskola.

Vad innebär Soundhealing?

Under denna soundhealing får du ta emot läkande toner från våra olika instrument som Gong, trumma, klangskålar samt från vår sång. Denna upplevelse är både spännande, kraftfull, och återhämtande.

Det som sker rent fysiologiskt är att hjärnans aktivitet påverkas av vibrationerna från de olika instrumenten så att hjärnvågorna går ned från det vardagliga Beta stadiet till Alpha och Theta vågor som vi kan uppnå vid djup meditation och avslappning eller när vi sover. När hjärnan befinner sig i dessa hjärnvågor kommer kropp och sinne i sådan avslappning att självläkning blir möjlig. Det är här återhämtning kan ske och det är något som alla våra deltagare känner effekt av efter en Soundhealing session – de upplever sig mindre stressade.

Det fina med en Soundhealing resa är att du får precis det du är redo för och behöver under denna stund och kroppen tar emot läkningen från vibrationerna oavsett vad du upplever i sinnet.

Vad tidigare deltagare sagt om vår Soundhealing:

”Jag känner mig så trygg, sedd och håller i ert space. Jag kan helt släppa taget och bara njuta av stunden och den healing jag får.”

”Det jag gillar mest är den djupgående avslappningen och sången.”

”Eric och Joline lyckas enligt mitt tycke alltid skapa en väldigt varm och välkomnande atmosfär på sina evenemang. De ger mig energi och gör att jag alltid känner mig påfylld efteråt.”

Så oavsett vart du befinner dig i livet, vad du behöver med denna soundhealing så vill vi bjuda in dig att pröva på. Att nyfiket utforska om detta är något som kan passa dig och ge dig någon form av välbefinnande. Låt din intention styra vad denna soundhealing ska bidra med i ditt liv – låt dig känna vad du behöver och tillåt sedan oss ta hand om dig. Du behöver ingen tidigare erfarenhet och allt finns på plats. Kom i bekväma kläder och ta med en vattenflaska. Vi kommer ligga ned största delen av tiden.

Det finns begränsat antal platser så tveka inte att boka in dig redan nu.

När: Söndag 2/4- 2023

Tid: 15.00-17.00

Plats: Skövde Yogacentrum Barrstigen 1D, 541 36 Skövde

Pris: 300:- - betalas vid bokning

Student/Pensionär/Sjukskriven med ekonomiska begränsningar - tveka inte att höra av dig

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss via mail: info@samrummet.com

Vilka är vi?

Vi är Eric och Joline, ett par som just nu bor i Västerås. Vi jobbar för att skapa en balanserad helhet i livet. Detta gör vi bland annat genom att skapa dessa typer av evenemang, vi båda studerar till att bli återhämtningsterapeuter, Joline studerar till stresspedagog och Eric är utbildad inom Biomedicin. I detta binder vi ihop våra kunskaper av visdomen från gamla traditioner tillsammans med den moderna vetenskapen. Vi lever i en ständig utveckling av treenigheten mellan sinne – kropp – själ, och på vägen vill vi dela med oss av det vi lärt oss från vår resa. Vår förhoppning är att våra insikter och lärdomar kan hjälpa någon annan där ute.

Vi längtar! Gör du?

Biljetter

  • Soundhealing 2/4 300:-

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page