top of page

tors 16 mars

|

Vega

Soundhealing i Studio So Hum

Välkommen til 1,5 timmes Soundhealing Torsdag 16 mars! Under denna soundhealing får du liggandes på yogamatta ta emot de läkande tonerna från våra olika instrument och från vår sång som försätter dig i djup avslappning!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Soundhealing i Studio So Hum
Soundhealing i Studio So Hum

Tid och plats

16 mars 2023 19:00 – 20:30

Vega, Starvägen 2, 722 23 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Äntligen är det dags för nästa Soundhealing i fantastiska Studio So Hum i Västerås. En lokal där mycket healingarbete har skett så bara av att vara i lokalen kan du känna dig avslappnad och mer närvarande.

Under denna soundhealing får du ta emot de läkande tonerna från våra olika instrument och från vår sång. En soundhealing upplevs olika för varje deltagare gång för gång. Vissa gånger kan det vara en väldigt andlig upplevelse där du upplever visioner och bilder i ditt inre och det kan kännas som du svävar på moln. Vissa gånger känner du dig djupt avslappnad och lugn, eller så snurrar huvudet med massor tankar som kanske är rentav jobbiga. Vissa gånger somnar du nästan omedelbart. 

Det fina med en Soundhealing resa är att du får precis det du är redo för och behöver under denna stund och kroppen tar emot läkningen från vibrationerna oavsett vad du upplever i sinnet.   Det som sker rent fysiologiskt är att hjärnans aktivitet påverkas av vibrationerna från de olika instrumenten så att hjärnvågorna går ned från det vardagliga Beta stadiet till Alpha och Theta vågor som vi kan uppnå vid djup meditation och avslappning eller när vi sover. I dessa hjärnvågor kommer kropp och sinne i sådan avslappning att självläkning blir möjlig. De olika instrumenten hjälper dig helt enkelt att komma ned i dessa lägre hjärnvågor.

Vad tidigare deltagare sagt om vår Soundhealing:

”Jag känner mig så trygg, sedd och håller i ert space. Jag kan helt släppa taget och bara njuta av stunden och den healing jag får.”

”Det jag gillar mest är den djupgående avslappningen och sången.”

”Eric och Joline lyckas enligt mitt tycke alltid skapa en väldigt varm och välkomnande atmosfär på sina evenemang. De ger mig energi och gör att jag alltid känner mig påfylld efteråt.”

Så oavsett vart du befinner dig i livet, vad du behöver med denna soundhealing så vill vi bjuda in dig att pröva på. Att nyfiket utforska om detta är något som kan passa dig och ge dig någon form av välbefinnande. Låt din intention styra vad denna soundhealing ska bidra med i ditt liv – låt dig känna vad du behöver och tillåt sedan oss ta hand om dig.   Du behöver ingen tidigare erfarenhet och allt finns på plats. Kom i bekväma kläder och ta med en vattenflaska. Vi kommer ligga ned största delen av tiden.

Det finns begränsat antal platser så tveka inte att boka in dig redan nu.

 När: Torsdag 16/3- 2023 Tid: 19.00-20.30 Plats: Studio So Hum, Starvägen 2, Västerås Pris: 300:- - betalas vid bokning

Student/Pensionär/Sjukskriven med ekonomiska begränsningar - tveka inte att höra av dig

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss via mail: info@samrummet.com

Vi längtar! Gör du?

Biljetter

  • Soundhealing 300:-

    Betalningsuppgifter skickas per mail till dig

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page