top of page

sön 26 feb.

|

Studio So Hum

Soundhealing med ceremoniell cacao

Med glädje kan vi nu annonsera att vi kommer hålla våra soundhealing/cacao evenemang i underbara, Studio So Hum. En plats där många duktiga healers har utfört sina arbeten i olika typer av ceremonier.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Soundhealing med ceremoniell cacao
Soundhealing med ceremoniell cacao

Tid och plats

26 feb. 2023 15:00 – 18:00

Studio So Hum, Starvägen 2, 722 23 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vi är otroligt glada att kunna få välkomna dig till vår nästa ceremoni med soundhealing & cacao i fantastiska Studio So Hum. En lokal där mycket healingarbete har skett så bara av att vara i lokalen kan du känna dig avslappnad och mer närvarande. 

Denna eftermiddag är en stund för återkoppling med kropp och hjärta. I en hektisk vardag är det många gånger lätt att glömma av att stanna upp och ge kontakt till sig själv. 

Vi är blivande återhämtningsterapeuter och vill med denna eftermiddag leda dig genom enkla övningar för att finna mer balans och lämna ceremonin med ny energi och ett lugn. 

Vi startar ceremonin med att landa in i kroppen genom enkla kroppsrörelser och medveten andning. Därefter avnjuter vi tillsammans den fantastiska plantmedicinen Cacao från Peru.

Cacao är en hjärtöppnare, det kan upplevas som att du lättare kommer i kontakt med ditt innersta där känslor och tankar kan upplevas klarare - du får ett större fokus samt lugn som är mer grundat i din kropp än det rationella tänkandet. 

Vi utforskar därefter kraften i vår egna röst och vibrationerna som det skapar. Här leker vi nyfiket med hur rösten kan uttryckas ackompanjerat av ett indiskt instrument som heter Shruti box - den ger ett monotont ljud som blir väldigt tillåtande för att du ska kunna utforska din röst. Att sjunga och låta rösten starta vibrationer i oss stimulerar vagusnerven - som reglerar vårt parasympatiska nervsystem - och minskar därför på stress och skapar ett välbefinnande.

Vi utforskar alltså tillsammans ett sätt för att läka oss själva med våra egna unika röster. Samtidigt vill vi säga att det aldrig är ett krav att göra något man inte vill och det kan vara lika avslappnande att bara lyssna till de andra som sjunger. 

Därefter kommer du få landa mjukt ned på yogamattan och bara ta emot läkning, vila och kärlek från våra olika traditionella instrument som kristallskålar, trummor och gong. Här ges du möjlighet för total avslappning i sinne och kropp där instrumentens toner och vibrationer får aktivera ditt energisystem och ladda upp dig med positiv energi. De traditionella instrumenten som Gongen producerar "binaural beats" vilket kort kan beskrivas som hjärnans förenkling av harmonier med snarlika frekvenser. Effekten av dessa "binaural beats" är något som det forskas på en hel del idag, där man hittat att dessa ljud kan reducera kognitionssvårigheter, ångest nivåer, samt förbättra humörtillstånd.

Så ge dig själv denna eftermiddag, tillåt dig att landa i  kroppen och ge dig själv den återhämtning du är värd. 

Vi möts i gemenskap, samlas kring cacaon och går därefter på vår egna inre resa med musiken.

Det finns begränsat antal platser så tveka inte att boka in dig redan nu.

När: Söndag 26/2-2023

Tid: 15.00-18.00

Plats: Studio So Hum, Starvägen 2, Västerås

Pris: 400:- - betalas vid bokning

Student/Pensionär/Sjukskriven eller andra ekonomiska begränsningar - tveka inte att höra av dig

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss via mail: info@samrummet.com

Vi längtar! Gör du?

Biljetter

  • Soundhealing med Cacao - 400:-

    Betalningsuppgifter skickas per mail vid bokning.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page