top of page

sön 10 sep.

|

Västerås

Summer Celebration Under Stora Eken

Kom söndag den 10 september och fira sommaren och Under Stora Eken tillsammans med oss! Vi firar genom aktiviteter som får oss att må bra och känna glädje. Vi samlas i gemenskap tillsammans med andra människor. Allt i ett hållet och väglett space där du också får möjlighet till vila!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Summer Celebration Under Stora Eken
Summer Celebration Under Stora Eken

Tid och plats

10 sep. 2023 17:00 – 20:30

Västerås, lundby gränsta 3, 725 91 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Sommaren börjar närma sig slutet och för Kafét Under Stora Eken har detta inte varit en sommar med så mycket möjligheter till firande. Sommaren har bjudit på mycket regn och det påverkar dramatiskt antal besökare till Under Stora Eken. Så mycket att detta kan bli den sista sommaren för denna magiska och speciella plats som ligger många Västeråsare nära hjärtat.

Oavsett hur deppigt detta än kan låta så kan vi inte göra annat än att ta vara på platsen, visa dess värde och faktiskt fira allt det fina som både denna plats och sommaren kommer med!

Så kom söndag den 10 september och fira sommaren och Under Stora Eken tillsammans med oss! Vi firar genom aktiviteter som får oss att må bra och känna glädje. Vi samlas i gemenskap tillsammans med andra människor. Allt i ett hållet och väglett space där du också får möjlighet till vila, återhämtning och en paus från vardagen.

Vi som håller Summer celebration är Ancha och Joline som båda arbetar inom andlighet med ceremonier, yoga, mindfulness, healing, coaching och mycket annat. Vi vill skapa en minnesvärd kväll Under Stora Eken för oss alla att kunna minnas och glädjas över. En kväll där vi firar och gläds över livet! Vi kommer vägleda dig genom en resa under denna kväll genom meditation, sång, cermoniell  cacao och dans. Att använda sig av cermoniell cacao har många fördelar, men vi använder den främst för dess hjärtöppnande och avslappnande egenskaper. Ceremoniell cacao är helt ren cacaomassa utan tillsatser eller socker som har många hälsoeffekter, läs mer om cacao längre ned i eventet.

Detta är en resa där du kanske kommer upptäcka nya delar av dig själv. Du kanske kommer pröva på något för första gången och du kommer få öva på att vara i nuet och lyssna till kroppen.

Med vår erfarenhet inom dessa praktiker kommer vi hålla dig och skapa en plats där du kan känna dig trygg och förhoppningsvis öppna upp en nyfikenhet till det ceremoniella. Allt är välkommet precis som det är.

Kvällen är ett firande men allt vi gör under kvällen kommer även gynna din fysiska och mentala hälsa. Att meditera, dansa och sjunga har alla viktiga fördelar för vårt psykiska välmående och det sänker stress och oro. Vi sjunger i cirkel och vi dansar för oss själva och ingen annan. I denna kväll finns ingen form av prestation utan den handlar främst om en kväll i gemenskap och glädje.

Eftersom det är ett firande, är du varmt välkommen att klä dig både bekvämt och lite festligt, om du vill.

Kom med ett öppet sinne och låt dig ledas på en resa i firande på ett ceremoniellt vis.

När: Söndag 10 September

17.00-20.30

Var: Under Stora Eken Lundby Gränsta 3, 72591 Västerås

Boka innan 1 September och betala: 220:-

Ordinariepris efter 1 September: 300:-

Inklusive ceremoniell cacao och fika

Mer info om ceremoniell cacao

Cacao använder vi i ceremoni för den hjärtöppnade och avslappnande effekten, känslan av gemenskap infinner sig lättare. Ren cacao är uppiggande, hjälper dig att vara i nuet och är en boost för humöret. Den sägs också motverka inflammation, lindra mensvärk, stöttar hjärtats funktion, kan vara utrensande och balanserar hormonerna. Cacao stärker dessutom immunförsvaret, reglerar upplevelsen av smärta och har läkande effekter. De här effekterna kräver nog att du använder cacao regelbundet. Men det kan vara kul att veta att det finns en så fin naturlig produkt, som du nu får möjlighet att testa och vi kommer även ha cacao till försäljning för dig som vill ta med dig hem.

Möt dina värdar:

Ann-Charlotte “Yoga Ancha” Sivertsson

Ancha driver Studio So Hum- Västerås, där hon håller yoga, meditation, healing, intuitiv massage, olika ceremonier och event. Att vara en sacred space holder för läkning på olika sätt är viktigt och fantastiskt givande.  Att få se människors mod och vara ett stöd i deras läkning, det är så vackert och hon känner stor tacksamhet över att få göra det hon gör. Genom sitt arbete vill hon att alla ska kunna LEVA FULLT UT på sitt sätt och verkligen njuta av livet.

Joline Lyttinen driver Samrummet i Västerås tillsammans med sin partner. Hon är diplomerad Stresspedagog, Kundalini yogalärare, Medium, Soundhealer och utbildar sig till Återhämtningsterapeut. Hon leder människor hem till hjärtat genom olika former av ceremonier, retreat, enskilda sessioner och coaching. Sång och musik är en stor del av den medicin hon och hennes partner delar med andra för återhämtning och välbefinnande.

Biljetter

  • Summer Celebration 300:-

    Betalningsuppgifter skickas via mail vid bokning

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page