top of page

sön 27 nov.

|

Västerås

Trummeditation

I en trumresa försätts du i ett djupt meditativt stadie där vi trummar med ungefär 4-8 slag per sekund för att ge kroppen & hjärnan den avslappning den behöver för att komma in i trans. Jag leder ned er i meditation där jag sedan låter er utforska ert inre med hjälp av trumman som vägvisare.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Trummeditation
Trummeditation

Tid och plats

27 nov. 2022 17:00 – 28 nov. 2022 18:00

Västerås, Lokal Hjärtat Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Den shamanska trumman är ett gammalt instrument som har använts som verktyg i olika ursprungskulturer vid ceremonier och ritualer. Trumman spelar en frekvens runt 4-7 Hz vilket är ungefär densamma som jordens egna frekvens. Under en trumresa försätts du i ett djupt meditativt stadie där vi trummar med ungefär 4-8 slag per sekund för att ge kroppen & hjärnan den avslappning den behöver för att komma in i trans.

Trumresor är ett verktyg shamaner använder för att besöka andra universella platser, med andra ord att resa med sin själ, för att få svar på frågor som ligger bortom medvetandet. Vare sig man vill tro att själen kan förflytta sig eller inte kan en trumresa ge dig många insikter & förståelser i ens undermedvetna. Du kanske upplever att du flyger iväg i både tankar och fantasi eller så blir det bara mörkt och tyst. 

Varje trumresa är olika och det är inte alltid säkert att man upplever så mycket rent mentalt eller själsligt men en trumresa ger dig i vilket fall avslappning och en spännande upplevelse! 

Under denna trummeditation leder jag ned er i meditation där jag sedan låter er utforska ert inre (eller yttre) på egen hand med hjälp av trummans rytm. Kom och känn trummans kraftfulla vibrationer under en stund! 

Det finns ca 10 platser för denna kväll.

Plats: Lokal Hjärtat, Slakterigatan 10

Pris: 100:-

Biljetter

  • Trummeditation 100:-

    Trummeditation kostnad 100:- betalningsinformation får du i bekräftelsemail.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page