top of page

sön 15 jan.

|

Västerås

Trummeditation

Den shamanska trumman är ett gammalt instrument som har använts som verktyg i olika ursprungskulturer vid ceremonier och ritualer. Med trummans stadiga slag hjälper den hjärnan att försättas i ett djupt meditativt stadie av total avslappning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Trummeditation
Trummeditation

Tid och plats

15 jan. 2023 17:00 – 18:00

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Den shamanska trumman är ett gammalt instrument som har använts som verktyg i olika ursprungskulturer vid ceremonier och ritualer.  Med trummans stadiga slag hjälper den hjärnan att försättas i ett djupt meditativt stadie där hjärnvågornas frekvens kan gå ned till så lågt som 4-7 Hz vilket skapar Theta vågor oss i ett drömliknande undermedvetet stadie. Det är vid Theta vågor man kan uppleva känslan av att resa mellan olika verkligheter eller att vara i trans.

Det är just därfär trumresor är ett verktyg shamaner använder för att besöka andra universella platser, med andra ord att resa med sin själ, för att få svar på frågor som ligger bortom medvetandet. Vare sig man vill tro att själen kan förflytta sig eller inte kan en trumresa ge dig många insikter & förståelser i ens undermedvetna. Du kanske upplever att du flyger iväg i både tankar och fantasi eller så blir det bara mörkt och tyst och du kan till och med somna.

Varje trumresa är olika och det är inte alltid säkert att man upplever så mycket rent mentalt eller själsligt men en trumresa ger dig i vilket fall avslappning och en spännande upplevelse!

Under denna trummeditation leder jag ned er i meditation där jag sedan låter er utforska ert inre på egen hand med hjälp av trummans rytm. Kom och känn trummans kraftfulla vibrationer under en stund!

Det finns ca 10 platser för denna kväll. Plats: Lokal Hjärtat, Slakterigatan 10

Pris: 140:- 

Hoppas vi ses! 

Biljetter

  • Trummeditation 140:-

    Betalningsuppgifter skickas via mail efter bokning.

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page