top of page

Privata event för företag/grupper

Samrummet logga
DSCF3697.jpg

Är ni en grupp vänner/kollegor eller liknande som vill testa en annorlunda form av aktivitet?

 

Låt oss hålla en workshop, event eller ceremoni för er! 

Kanske behöver ni på företaget en skön AW där ni varvar ner från stress, prestation och allt görande. Då kan vi ge er en lugn och spännande stund med soundhealing där ni bara ligger och tar emot vibrationerna och avslappningen som instrumenten ger. Helt klart en annorlunda AW som är väldigt uppskattat och ger goda samtalsämnen. 

Vi kan också ge sessioner på arbetstid som en form av friskvård till de anställda. Att reducera stress på företaget ger många vinster till företaget i förlängningen och det kan vara värt att investera i hälsan på företaget så låt oss hjälpa er med det.

Kanske är ni ett kompisgäng som vill hitta på något annorlunda - ni kanske vill testa på en privat ceremoni med cacao, sång och att få prova på att spela på olika instrument?

Kanske är det någon som fyller år eller ska gifta sig? Då kan vi anpassa ceremonin så den fokuserar extra mycket på just denna person på ett fint och tryggt sätt.

Våra event består av värme, närvaro och trygghet och vi vill skapa en fin stund för alla som närvarar!

 

Testa något nytt tillsammans med kollegorna eller vännerna/familjen och stärk er gemenskap! 

Minimium pris: 1500:- inkl moms för privatpersoner

Pris varierar beroende på längd på sessionen, antal personer, plats etc. 

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg för just er! - Det kostar ingenting att titta på upplägg - ni bestämmer er efter ni fått offerten. 

Hör av dig!

info@samrummet.com /  Tel. 0763222587

DSCF4015.jpg
bottom of page