Vilka är vi?

Joline och Eric heter vi och vi är grundarna till SAM - Samhörighet, Andlighet, Mindfulness. Vi båda är väldigt nyfikna personer som alltid vill lära och upptäcka nya saker i livet. Att resa och upptäcka världen är något som präglat oss båda. Utforskandet av platser, men kanske framförallt oss själva. Vem är jag? Vad är syftet med mitt liv? 
De här frågorna slutade inte när vi slutade resa och stadgade oss hemma i Sverige. Tvärt om växte de sig starkare.

Vad vill vi? Varför existerar vi? Vad är livet? Vad är universum?

 

Vi har båda kommit fram till att vi vill arbeta med människor och bidra till välmående. Det kan ske på många sätt men vi har tillsammans insett att de viktiga grundpelarna: samhörighet, andlighet & mindfulness är något som vi brinner extra mycket för och vill därför ge ut till andra på vårt sätt.

Joline har alltid känt att hon vill arbeta med både människor och djur, framförallt de som behöver stöd eller hjälp. Hon har haft många inriktningar fram och tillbaka men idag studerar hon till Grundskolelärare där hennes vision är att hon vill forma medkännande människor som har en förståelse för naturen och samspelet mellan allting. Hon utbildar sig också till Certifierat medium. Hon har gått på flertalet kurser hos bland annat: Mia Ottosson, Lindblom Academy, Zenzafine & Spiritualistiska sällskapet Engelen.

Transmediumskap kurs hos Gordon Smith. 

Andlig utvecklingskurs hos Nordens ljus med intyg.

Att bli certifierat medium tar tid och det är dit hon siktar, men hon har redan nu goda kunskaper om andevärlden och energi arbete och vill därför sprida den kunskapen för att sprida ljus hos andra. Energi arbete är något hon nyttjar i alla våra tjänster som ceremonier och gongspel genom healing. 

Vi båda går också en Diplomerad SLH Återhämtningsterapeut utbildning som vi blir färdiga med Oktober 2023

WhatsApp Image 2022-03-23 at 19.25.55.jpeg
Sam test  log 3_edited.png