top of page

Vilket löv väljer du att vara?

"Inte kan väl jag göra det där. Det där är bara andra som kan uppnå." "Jag är för dålig." "Jag kan för lite." "Jag är inte tillräckligt." "Alla andra är så säkra, så trygga."


Känner du igen dig? I dina mentala begränsningar?


Oftast är det bara vi själva som sätter begränsningar för vad vi kan göra, vad vi får göra och vilka vi kan vara. Vi intalar oss att vi inte räcker till. Att ingen skulle tycka om det vi gör. Att det är svårt. Istället lutar vi oss tillbaka i soffan, ser på när andra följer sin dröm och slår ner på oss själva ännu mer för att vi inte vågar. Kanske blir vi till och med arga på de som vågar. Eftersom vi själva inte gör det.


Vilken fantastisk tur att vi inte är själva i de här känslorna. Vi alla känner sådana känslor från tid till tid. Det är så vi fungerar som människor. Vår hjärna, vårt ego, vill gärna hålla oss på den bekväma sidan, med ett grepp om att vi inte duger till. Tänk vad mycket vi hindrar oss från i livet för att våra tankar är rädda.Min största önskan är att vi kan frigöra oss från den här rädslan. Släppa taget om våra begränsningar och istället våga komma fram ur skuggan. Våga stiga fram med en eld som inte viker sig för andras uttryck men framförallt inte för sina egna nedlåtanden. Kan du låta elden inom dig komma fram? Tillåta dig att tro på dig själv? Du har all rätt i världen att lysa, att visa upp dig! Sätt ett positivt mantra till dig själv som du matar dig med, för att långsamt börja fasa bort alla nedlåtande mantran som går på repeat i sinnet.


Väljer du att vara lövet som lyser, lite klarare än alla andra löv? Som visar vägen framåt. Som visar att det är okej att lysa. Så att alla andra löv också kan lysa? 🍁


Förändring börjar inom oss själva - är du redo att ta emot förändringens kraft? Du är värd det.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Synkronisitet

Comments


bottom of page