top of page

Mediala tjänster

Privatsittning andekontakt

Jag erbjuder privatsittningar med andekontakt. Jag utbildar mig till certifierat medium och går kontinuerligt kurser. Mediumskapet är något jag brinner starkt för, att få ge chansen till andra att visa att det finns liv efter döden. Att vår själ lever vidare på något sätt. Det kan vara oerhört läkande att få det bekräftat om du har någon nära som har lämnat det fysiska livet. Det tar aldrig bort saknaden men det kan lätta på sorgen.

Mediumskap är en färdighet och man är aldrig färdiglärd. Jag ser mig fortfarande i det stadiet att varje sittning är en träning för att bli min bästa potential.

 Därför erbjuder jag privatsittningar till ett förmånligt pris. 

En sittning tar ca 40 minuter och då tar jag in en eller två kontakter, beskriver vilka det är samt lämnar ett budskap som de kommer med.

Samtalet sker antingen via telefon eller på plats i min lokal i Västerås. Kontakta oss via mail för att boka en tid!

Pris 300:--

Privatsittning vägledning

Den här privatsittningen skiljer sig något från den mediala sittningen då detta samtal inte fokuserar på bevisförande av andevärlden. Istället utgår vi ifrån vart du är i livet, där jag tar hjälp både av andevärlden, din egna energi i form av auran, tarotkort, men också bara mig själv som medmänniska.

Sittningen bjuder därför mer in till en dialog där vi tillsammans kan processera känslor, tankar eller svåra livsval. 

Kanske är du bara nyfiken på vad din energi säger om dig, eller så har du något du skulle behöva råd kring. Denna privatsittning är mer formbar utefter dina behov i livet just nu.

Pris: 300:- för 40 minuter

Information

Hur går en medial sittning till? 

Ett medium har tränat upp förmågan att kommunicera med andevärlden. Ett medium kan ge bevisföring på att andevärlden finns genom att berätta saker om den person som har lämnat jordelivet. Vid en medial sittning tar mediumet in en eller flera kontakter med de du har på andra sidan som stod dig nära. Det mediumet förmedlar om personen är saker som du ofta vet om personen. Men om du inte kände personen så väl, om du bara var ett barn när personen gick bort, så kan man ibland behöva kolla med andra i familjen för att få vissa saker bekräftat. Ett seriöst medium ger inte någon information om död eller sjukdom då det inte gynnar någon att veta det. Däremot kan ett medium få till sig information om att du till exempel behöver ta hand om dig och inte stressa så mycket om den känner att något inte står rätt till. 

Ett besök hos ett medium kan vara omtumlande, det kan ändra hela din livsuppfattning om du inte trott på att livet existerar efter döden sedan innan. Men ett besök ska alltid kännas bra. Kommunikationen ska ske genom kärlek och välmening och ingenting annat.

 

Vad behöver du göra? 

Du som går på en sittning behöver inte göra mycket. Men ett öppet sinne kan vara bra. Har du aldrig varit hos ett medium förut och kanske är skeptisk till om det fungerar så kan du försöka att ha en neutral inställning för det hjälper kommunikationen att flyta på bättre.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

DSCF0138_edited.jpg
DSCF0475.jpg
bottom of page