top of page

Kreativ verksamhet

Här finner du det som vi har skapat vilket kan vara både smycken och digital konst - sådant som vi skapat från vår kreativa sida för att kunna sprida till den som känner sig dragen till produkten. Allt är skapat med massor av kärlek och i ett harmoniskt tillstånd för att föra in det i skapelsen. 

Varje produkt är unik. Smyckena som skapas är med länkar från second hand för att återanvända från moderjord och på så sätt försöka hålla vår konsumtion nere. 

Nedan hittar du det vi har skapat och har till försäljning just nu. Bor du inte i Västerås och vill ha något postat hem till dig tillkommer fraktavgift på 30:- för smycken eller 70:- för tavlor

Vill du köpa något? Skicka förfrågan genom att maila oss på: info@samrummet.com

DSCF4070.jpg

Halsband med blå agat

Den vackra djupt blåa och lugnande kristallen Blå agat. Bär detta smycke och låt både sinne och kropp känna avslappning. Minska på stressen i ditt liv och bjud in lugnet. Ta emot den mjuka och healande energi som denna kristall sägs ge. 

Pris: 160:-

Halsband med bergskristall

Bergskristall är en väldigt omtyckt kristall som sägs vara väldigt healande och förstärkare av de energier man själv vill införliva. Den hjälper dig att komma i kontakt med ditt högre jag och andra andliga energier i universum. Låt detta smycke ge dig läkning och en känsla av samklang med universum.

Pris: 160:-

DSCF4062.jpg
DSCF4056.jpg

Karneol örhängen

Vackert färgglada karneol örhängen som sägs vecka den feminina essensen inom oss, det sexuella. Den bidrar till kreativitet och mod och är förknippad med vårt navel chakra. Karneol sägs skapa en kontakt med vår inre gudinna - så bär dessa örhängen och känn gudinnan inom dig som får komma till uttryck! 

Pris: 70:- 

Tesilar med kristall hänge

Tesilar med kristaller där kristallens betydelse kan bli till en affirmation varje gång du dricker te med denna tesil. Köp ett gott te och håll kristallen i din hand och tillåt dig att bara vara en stund med ditt te för att komma i närvaro med nuet. Vilken kristall tilltalar dig, vad vill du affirmera i ditt liv? 

Önskar du en tesil med särskild kristall så tveka inte att höra av dig! 

Pris: 100:-

DSCF4075.jpg
bottom of page