top of page
DSCF0475.jpg

Vägledande själssamtal

Ett själssamtal är för din innersta varelse,  för dina drömmar och visioner. Detta vägledande själssamtal hjälper dig att se livet ur ett själsligt perspektiv och handlar inte så mycket om värdsliga bekymmer utan mer om existentiella frågor.

 Själssamtal handlar om att kliva in mer i ditt autentiska jag. 

DSCF4164.jpg

Vad kan du förvänta dig? 

Det är ett kärleksfullt och läkande samtal där både vägledning från guider, mitt högsta jag till ditt högsta jag och bortgångna som du har på andra sidan kan få komma igenom. Jag använder mina inuitiva och mediala förmågor för att plocka upp energier och har full tillit till universum och det som arbetar för dig. 

Inget samtal är det andra likt då jag möter dig från där du står idag och det du behöver för stunden. Jag tror på kraften i att vi alla sitter inne på våra egna svar och därför bygger mina samtal mycket på en kommunikation där jag försöker hjälpa dig att lyssna inåt till hjärtat, själen, och höra svaren.

 

Jag guidar dig framåt genom frågor och upplyftning. Ett själssamtal bygger på total närvaro - jag är där för dig. 

Kanske har du ett relationsmässigt problem, arbetsmässigt eller så vet du bara inte vad du vill göra med ditt liv. Ofta handlar det om existentiella frågor som vi känner är mäktiga att hitta svaret på egen hand. 

Jag vill påpeka att bevisföring av bortgångna inte är huvudfokus i detta samtal utan det är att hjälpa dig framåt i din livsväg från där du är idag och den guidningen kan ske på olika sätt. 


Om Joline:

Joline är medium, intuitiv healer, kundaliniyogalärare, diplomerad stresspedagog och blivande återhämtningsterapeut. Joline utforskar andligheten med ödmjukhet och öppenhet och vägleder andra i livet som medmänniska utifrån varje människas behov och förutsättningar. Hon arbetar med energier och räds inte att gå utanför fyrkantigheten av livets ramar. Hon vill hjälpa människor att ta sig utanför sina egna ramar och tillsammans med varje klient utforskar hon detta. 

Recension:

Jolines själssamtal berörde mig på djupet. Att ha möjligheten att utforska mitt inre med Jolines vägledning gav mig en känsla av trygghet och förtroende. Genom hennes närvaro och intuitiva insikter kunde jag verkligen dyka in i mitt inre och nå nya nivåer av min egen sanning. Det var som om en dimma lyftes och jag kunde se tydligt vilka steg jag behövde ta för att skapa den livsförändring jag längtade efter.

  • 1 tim.

    500 svenska kronor
DSCF0475.jpg
bottom of page