top of page

sön 05 maj

|

Gideonsberg

Cacao & Soundhealing - Tillbaka från Zambia

Vi har kommer tillbaka från Zambia! Påfyllda med Moder Jords urkraft - källan där mänskligheten startade. Givetvis vill vi mötas i en härlig ceremoni och dela med oss av den energin vi tar med oss.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Cacao & Soundhealing - Tillbaka från Zambia
Cacao & Soundhealing - Tillbaka från Zambia

Tid och plats

05 maj 2024 13:00 – 15:00

Gideonsberg, Humlegatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vi har kommer tillbaka från Zambia! Påfyllda med Moder Jords urkraft - källan där mänskligheten startade. 

Givetvis vill vi mötas i en härlig ceremoni och dela med oss av den energin vi tar med oss. Kanske har vi inspiration i vår sång och vårt uttryck från detta härliga land?

Vi startar ceremonin med att landa in i kroppen genom enkla kroppsrörelser och medveten andning. Därefter avnjuter vi tillsammans den fantastiska plantmedicinen Cacao från Peru. Cacao är en hjärtöppnare, det kan upplevas som att du lättare kommer i kontakt med ditt innersta där känslor och tankar kan upplevas klarare - du får ett större fokus samt lugn som är mer grundat i din kropp än det rationella tänkandet.

Vi utforskar därefter kraften i vår egna röst och vibrationerna som det skapar. Här leker vi nyfiket med hur rösten kan uttryckas. Att sjunga och låta  starta vibrationer i oss som stimulerar vagusnerven - som reglerar vårt parasympatiska nervsystem - och minskar därför på stress och skapar ett välbefinnande.

Därefter kommer du få landa mjukt ned på yogamattan och ta emot läkning, vila och kärlek från våra olika traditionella instrument som kristallskålar, trummor och gong. Här ges du möjlighet för total avslappning i sinne och kropp där instrumentens toner och vibrationer får aktivera ditt energisystem och ladda upp dig med positiv energi. De traditionella instrumenten som Gongen producerar "binaural beats" vilket kort kan beskrivas som hjärnans förenkling av harmonier med snarlika frekvenser. Effekten av dessa "binaural beats" är något som det forskas på en hel del idag, där man hittat att dessa ljud kan reducera kognitionssvårigheter, ångest nivåer, samt förbättra humörtillstånd.

Vi ser fram emot att mötas igen i ceremoni! 

Denna kväll är donationsbaserad - rekommenderat pris: 299:- men du kan donera allt mellan 150:- - 450:- 

Det finns begränsat antal platser så tveka inte att boka in dig redan nu. När: Söndag 5/5 Tid: 17.00-19.00 Plats: Samrummet, Humlegatan 10

Biljetter

  • Cacao & Soundhealing

    Betala vad du vill
    +Serviceavgift
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page