top of page

1:1 Sessioner

Joline erbjuder privata tjänster för dig som vill ha vägledning i livet, en tydligare riktning och som vill lära känna dig själv på ett djupare och mer autentiskt plan. I alla de privata tjänster som Joline erbjuder blandar hon kunskap med visdom. Hon låter hennes intuition styra sessionerna för att möta dig precis därifrån du är. 
Joline har kunskap från Återhämtningsterapi, Stresspedagog, Yoga, Mediumskap, Healing, Shamanism. Den kunskap hon förvärvar tar hon in och gör till sitt eget i hennes unika uttryck och därför väljer Joline att inte kalla sig någon särskild titel mer än: Medmänniska. 

Hon erbjuder ett urval av olika privata tjänster med en grund - för att du ska kunna känna vilken grund som resonerar mest med dig just nu. Utifrån den form av tjänst som resonerar med dig kommer också sessionen bli unik utefter dina behov. Tjänsten blir skräddarsydd för just dig. 

Förfrågan om 1:1 session
arrow&v
arrow&v
Vilken tid funkar för dig?

När du skickar förfrågan återkopplar Joline till dig så att ni tillsammans kan välja ett datum som passar. Du binder dig inte till något genom att skicka en förfrågan. 

 

Tack för din förfrågan! Joline återkommer snarast! 

bottom of page