top of page

Soundhealing

Soundhealing - musikens läkande toner som är vårt sätt att sprida ljus på. I soundhealing får du landa mjukt ned på yogamattan och bara ta emot läkning, vila och kärlek från våra olika traditionella instrument som kristallskål, klangskål, trumma och gong. Här ges du möjlighet för total avslappning i sinne och kropp där instrumentens toner och vibrationer får aktivera ditt energisystem och ladda upp dig med positiv energi. De traditionella instrumenten som Gongen producerar "binaural beats" vilket kort kan beskrivas som hjärnans förenkling av harmonier med snarlika frekvenser. Effekten av dessa "binaural beats" är något som det forskas på en hel del idag, där man hittat att dessa ljud kan reducera kognitionssvårigheter, ångest nivåer, samt förbättra humörtillstånd.

En soundhealing kan upplevas som djupt avslappnande och är för många en "genväg" in i djupt meditativt stadie. Det är vanligt att man känner sig både påfylld av energi och väldigt trött efter en sound healing session. Vibrationerna från instrumenten tar sig verkligen in i systemet och vibrerar om kroppen. Soundhealing kan också ge starkt emotionella känslor eller insikter i sitt inre som kan ge läkning till hjärta och själ! 
Det heter healing just för att det är en väldigt läkande session och vi kanaliserar livskraften för att hjälpa dig i din resa med det du behöver för varje stund. Därför är aldrig någon session lik den andra, vi spelar helt på vår intution och litar på att det som kommer igenom ska komma igenom för ditt bästa. 

Men, det är svårt att beskriva en soundhealing session och den bör bäst upplevas på egen hand!

På vår första sida hittar du de event som är inbokade just nu.

Vi erbjuder också soundhealing till företag eller om du vill anordna för event som möhippa/svensexa/födelsedag etc. Skicka förfrågan till oss så ger vi mer information i det fallet! 

Privat sound healing:

Vi erbjuder privat soundhealing för dig och/eller en nära. 

Privat sound healing kan bli väldigt mycket kraftfullare då du får chansen att vara ostörd & bli helt hållen i din resa. Där vi också kan fokusera våra instrument mer mot dig för att få en större ljudupplevelse. Tid och datum sätter vi tillsammans när det passar dig. Vi ser fram emot att skapa en härlig upplevelse för dig! 

Pris:

650:- för en person

990:- för två personer

Boknings förfrågan: 

info@samrummet.com

DSCF1432.jpg
_edited.jpg
20230226_172556.jpg

Gongen & Shamanska trumman - två kraftfulla instrument vi gärna berättar mer om: 

DSCF4599.jpg

Förutom soundhealing där vi använder flera instrument erbjuder vi också gongbad där vi mestadels fokuserar på gongen och de fördelar som den har.  Gongbadet är ett lite kortare event på ca 1-1,5 h med stund för att landa in i kroppen samt att vakna till efter gongspelandet med en kopp te.

Tryck vidare för att läsa mer om gongen fördelar och historia samt hur våra gongbad ser ut.

WhatsApp Image 2022-03-09 at 14.11.10.jpeg

Vi erbjuder också event där allt fokus ligger på den shamanska trumman. Här erbjuder vi guidade trummeditationer där du får möjlighet att ge dig ut på en själslig resa i ditt inre. En trumresa är väldigt spännande och avkopplande på samma gång. Trummans vibrationer kan också kännas av kroppen och här erbjuder vi trumhealing där du kan få en fysisk upplevelse där vi trummar väldigt nära kroppen och rör oss fram och tillbaka så att det blir som en energimassage. 

Tryck vidare för att läsa mer om trummans fördelar, historia och vad vi erbjuder. 

bottom of page