top of page

sön 19 maj

|

Gideonsberg

Lev ditt uttryck - genom konstens magi

Denna workshop är en möjlighet att få utforska dig själv genom konsten. Det passar dig som älskar att måla eller dig som känner dig helt ovan med penseln. Denna workshop handlar inte om att lära dig måla – den handlar om att våga lyssna inåt och ge det ett uttryck.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Lev ditt uttryck - genom konstens magi
Lev ditt uttryck - genom konstens magi

Tid och plats

19 maj 2024 14:00 – 18:00

Gideonsberg, Humlegatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Lev ditt uttryck – genom konstens magi

Kom och ge dig själv möjligheten att lära känna ditt unika uttryck och ge dig tillåtelsen att få skapa på ditt unika vis genom Sacred art. Det intuitiva måleriet handlar om mötet med dig själv i den skapande processen som kan vara både läkande och nyfiket utforskande av dina inre vrår. I gemenskap med andra kommer du få skapa din helt unika tavla på ett sätt du kanske aldrig utforskat tidigare.

Denna workshop hålls av den intuitiva konstnären Helena Blomberg och Joline Lyttinen.

För att komma i djupare kontakt med ditt inre innan skapelseprocessen startar kommer du få landa tryggt med oss i en cacao ceremoni som öppnar upp för din inre kreativitet och nyfikenhet.

Vi låter blicken landa till din inre källa och vi kommer att guida i en mindfulnessövning där vi upptäcker våra uttrycksformer genom våra 5 sinnen. Om vädret tillåter kommer detta ske ute i naturen för att få med moder jords hållande och kärleksfulla energi.

När vi skapat en kontakt med vårt inre använder vi sedan detta till inspiration för att skapa en tavla. Fokuset kommer att vara att måla det vi förnimmer inom oss. Under målandets gång umgås vi med det som dyker upp, sätter ord på det och bjuder in till dialog. Du kommer också guidas längs med skapandet i att åter hitta kontakten i kroppen vilket kan vara genom medveten andning, rörelse, dans, ljudande för att låta processen bli en helhetsupplevelse.

Ingår gör:

 • Penslar
 • Färger
 • Canvasduk
 • Cacao
 • Fika
 • Du får sedan ta med dig din skapelse hem efter workshopen som ett minne av ditt unika inre.

Vad får du med dig?

 • Du kommer närmare dig själv och ditt unika uttryck
 • Du kan vara mer i lekfullhet och lär dig släppa kontrollen
 • Du kan ta vara på och acceptera din unika kreativa process och använda det i mötet med vardagen.
 • Du får syn på, vågar möta och jobba dig igenom olika former av motstånd.

 Denna workshop är verkligen en möjlighet att få utforska dig själv genom konsten. Det passar dig som älskar att måla eller dig som känner dig helt ovan med penseln. Denna workshop handlar inte om att lära dig måla – den handlar om att våga lyssna inåt och ge det ett uttryck.

När: 

Söndag 19 Maj

13.00-18.00

Plats: Humlegatan 10, Västerås

Platser: 12

Pris: 600:-

Biljetter

 • Lev ditt uttryck

  600,00 kr
  +15,00 kr serviceavgift
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page