top of page

tors 09 maj

|

Västerås

Nymåneceremoni - i naturen

Föreställ dig en nymåneceremoni omsluten av naturens grönska och fåglarnas kvittrande. Det är nymåne i jordtecknet Oxen och vi firar detta på självaste pingst med en dagsceremoni för att njuta av naturens värme och för att kunna gräva ned våra fötter i moder jords mark.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Nymåneceremoni - i naturen
Nymåneceremoni - i naturen

Tid och plats

09 maj 2024 15:00 – 18:00

Västerås, Björnögården, Björnövägen, 723 48 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Föreställ dig en nymåneceremoni omsluten av naturens grönska och fåglarnas kvittrande. 

Det är nymåne i jordtecknet Oxen och vi firar detta på självaste pingst med en dagsceremoni för att njuta av naturens värme och för att kunna gräva ned våra fötter i moder jords mark. 

Vi möts i cirkel och gemenskap och landar in med meditation och rörelser för att öppna upp flödet av dina energier och landa djupt i kroppen. Du kommer få känna kraften av andning och sång och vad det gör med vår kropp, vårt lugn och välmående. Du kommer bli guidad i kraftfull meditation utefter just denna nymånes energier och vi kommer dricka ceremoniell cacao som är en fantastisk medicin från växtriket som hjälper oss att komma i djupare kontakt med kroppen och hjärtats röst.

Våra månceremonier är en stund i gemenskap och utforskande. Vi möts tillsammans och känner in vart vi har varandra och stöttar sedan varandra i var och ens process. Ceremonin leds av Joline - Joline följer månens rytm och arbetar intuitionsmässigt med energierna från planeterna och gruppen som möts. Hon håller ett tryggt och tillåtande space för dig att få utforksa på och vara precis som du är för dagen!

Tid: Torsdag 9 Maj 15.00-18.00 Plats: Vi möts vid parkeringen vi Björnö Aktivt uteliv - mot promenadspåren Antal platser: 15 Pris: 399:-

Är du student/pensionär/låginkomsttagare? Kontakta oss på info@samrummet.com för ett rabatterat pris.

Välkommen till Samrummet!

Biljetter

  • Nymåneceremoni

    399,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page