top of page
DSCF4677.jpg

Föreläsning om stress

Joline är diplomerad stresspedagog och blivande återhämtningsterapeut. Hon har gedigen kunskap om stress och stresshantering och erbjuder sin kunskap till företag och organisationer som vill öka välbefinnandet bland sina anställda och därmed öka produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tidigare samarbeten

"Joline är en skicklig föreläsare som lyckades fånga hela vår mycket blandade personalgrupp. Oavsett individernas inställning inför föreläsningen och till ämnet i allmänhet så har medarbetarna återkopplat positivt i efterhand. Detta märktes även under föreläsningen då Joline fick hela gruppen delaktig, engagerad och inte minst fick gruppen att skratta och ha roligt tillsammans."

- Hanna Larsson 

Laboratory manager

Analysis Laboratories, BQL

Quality and Process

Sweden Fuel Operations 

 

Westinghouse Electric Sweden

rod-studieframjandet-9076w600h600.webp
1200px-WestinghouseLogo.svg.png
ladda ned.jpg

Vem är Joline och vad erbjuder hon? 

Joline har egen erfarenhet av ohälsosam stress som under stor del av livet påverkat hela hennes mående. 2021 nådde hon sin gräns då hon arbetade som grundskolelärare. Under denna period hade hon svårt att hantera yrkeskraven med privatlivet där hon hade en sambo som var sjukskriven för utmattningssyndrom. Kraven ledde till för stor stressbelastning som nästan även fick henne att bli utbränd. Det som hindrade henne från att hamna där var: Meditation. 

Joline började meditera regelbundet och det blev skiftet från en inre stress, osäkerhet och låg självkänsla till att börja känna ett inre lugn och agera efter sina behov och värderingar. 
Joline började efter detta studera till Återhämtningsterapeut vilket är en pågående utbildning, Stresspedagog och Yogalärare. Hon började prioritera välmående och hälsa i alla hennes val. 

Idag erbjuder Joline sin kunskap kring stress och stresshantering till företag för att hon vill vara med och arbeta förebyggande för att inte människor ska behöva hamna i den långvariga negativa effekt som ohälsosam stress leder till. Hon har många enkla praktiker och sätt för att motverka psykisk ohälsa och det gynnar inte bara anställda utan hela organisationen då produktiviteten blir bättre med minskad stress på arbetsplatsen. 

Stress är vårt största folkhälsoproblem och det är dags att vi tar tag i problemet och inte blundar för det. 

Till företag eller organisationer erbjuder Joline allt från enskilda föreläsningar till workshops och längre samarbeten med behovsanalys och uppföljningar med möjlighet till individuell coaching av anställda. 

Låter detta som något som ert företag kan ha nytta av? 

Skicka förfrågan via mail för en unik offert utefter era behov.

Få en offert

Tack! Vi skickar en offert till dig inom kort.

bottom of page