top of page

Måltidshjälpen

I hjärtat av Zambia, där framtidens hopp blomstrar mot alla odds, finns en visionär vid namn Dennis Sianyama Mwelwa. Genom sin resa från student till en katalysator för förändring, har Dennis skapat Chiyembekezo - "hopp" på det lokala språket. Det är inte bara ett ord, det är en rörelse. En rörelse som syftar till att ge skolelever i Zambia den näring och energi de behöver för att lära sig, växa och drömma stort.

Vill du bidra: 

0763222587

Ange: Zambia

Varför Måltidshjälpen?

I ett land präglat av fattigdom är utbildning en lyx som många barn ofrivilligt måste avstå från. Familjer står inför det hjärtskärande valet att prioritera överlevnad framför skolgång, särskilt för flickor som ofta hålls hemma. Men vad om vi kunde ändra detta narrativ? Vad om vi kunde erbjuda en enkel lösning som gör utbildning tillgänglig för alla?

Det är här Måltidshjälpen och du kommer in.

Vår Mission

Vi har visionen att om vi erbjuder elever gratis skollunch kommer det bidra till att fler får gå klart grundskolan då familjen blir avlastad i en av de stora utmaningarna, att ge mat till sin familj.

Vi har allt material inköpt för att bygga kök och matsal som snart kommer vara redo att välkomna 150 elever på en skola i Livingstone som heter New Hope Waves.

 

Men för att förvandla Dennis vision till dagliga måltider till alla dessa barn behöver vi din hjälp. Ditt stöd går inte bara till att ge elever livsviktig näring, utan också till att bygga drömmar och möjligheter för en hel generation.

Hur Du Kan Hjälpa

Vi introducerar nu en ny väg för att stödja Måltidshjälpen: månadsbetalningar.

För bara 2 SEK per dag, kan du ge en elev i Zambia en näringsrik lunch.

Det kostar nämligen bara runt 4500 SEK i månaden att försörja alla 150 elever! 

 

Kan du tänka dig att avstå från en fika på stan för 60 kronor och istället ge eleverna på New Hope Waves hopp och möjlighet till en friare och kunskapsbaserad framtid? 

Vi söker 75 hjältar som kan bidra med 60 SEK i månaden. Är du en av dem? Med din hjälp kan vi säkerställa att ingen elev går hungrig och att varje barn har möjlighet att utbilda sig, oavsett deras familjs ekonomiska situation.

Var Med Och Skapa Förändring

Ditt bidrag betyder mer än bara måltider. Det är en investering i framtidens ledare, innovatörer och drömmare. Tillsammans kan vi skapa en värld där utbildning är en rättighet, inte ett privilegium.

 

Varje bidrag, stort som smått, gör en verklig skillnad. Och om du kan, dela vår vision med dina vänner och familj. Tillsammans kan vi sprida hopp, en måltid i taget.

Tack för att du väljer att vara ljuset i någons liv. Tillsammans bygger vi en bättre framtid för barnen i New Hope Waves, Livingstone, Zambia

Swish

0763222587

Email 

bottom of page