top of page

fre 01 dec.

|

Västerås

Cacao & Ecstatic Dance

YESSS! Vi gör det igen! Efter en oerhört uppskattad kväll den 29 September full med glädje, skrik, skratt, dans och svett så har vi nu satt ett nytt datum för cacao ceremoni och ecstatic dance till ett noga utvalt musikset med grymt ljudsystem!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Cacao & Ecstatic Dance
Cacao & Ecstatic Dance

Tid och plats

01 dec. 2023 18:30 – 22:30

Västerås, Sigurdsgatan 6, 721 30 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

YESSS! Vi gör det igen! 

 Efter en oerhört uppskattad kväll den 29 September full med glädje, skrik, skratt, dans och svett så har vi nu satt ett nytt datum för cacao ceremoni och ecstatic dance till ett noga utvalt musikset med grymt ljudsystem! Denna gång kommer det en del av kvällen även bjudas på live DJ med Gabriel! Vilken ära! 

Vi kliver in i den sista månaden på året så låt oss göra det med all kraft vi har!

Kvällen börjar med att landa in på platsen och i cirkel för att skapa en känsla av gemenskap och närvaro med varandra. Du guidas i olika övningar för att få kroppen avslappnad och närvarande, en förutsättning för att kunna uppleva kvällen i sitt fullaste.

Vi delar en kopp av plantmedicinen cacao för att försätta oss i ett kärleksfullt flöde. Cacao är en fantastisk medicin som är väldigt fin i dans sammanhang. Blodflödet ökar i kroppen tack vare alla de näringsämnen som t.ex. Magnesium och teobromin som vidgar blodkärlen och syresättning i kroppen. Detta skapar mer kontakt mellan kropp och sinne vilket får dig i en energi av mer kontakt och närvaro med ditt inre och yttre. Cacaon är subtil men kan ändå vara en fantastisk vägvisare för dig under kvällen.

I början av dansen kommer du att ledas med bland annat andning och rörelser för att sedan släppas fri på din inre resa. Ecstatic dance handlar om att släppa egot, tankarna om hur saker och ting borde vara och istället låta kroppen röras av musiken. När vi tillåter oss att fullt gå in i dansen och rytmen som är så kan vi hamna i ett tillstånd av trans och här kan oerhörd läkning ske i kroppen. Kroppen kanske börjar röra sig på sätt som du inte med sinnet förstår men det kan vara undermedvetna minnen/känslor som kroppen frigör genom rörelserna. Ju mer vi ger oss hän till kroppens intelligens desto mer visar den oss.

Hur underbart är det inte att både dansa och ge möjlighet till läkning samtidigt?

Skaka ur oss det vi vill släppa taget om just nu i livet.

Musiken kommer att variera från allt till lugnare organisk elektronisk musik, tribal musik och psytrance. Förbered dig på en djup dansupplevelse där kroppen får släppa TAGET!

I musiken kommer du även få ta del av läkande ljudfrekvenser av Mas Sajady/Sajady Fit, LLC som är inmixade i musiksetet - dessa frekvenser kan ge extra transformation och läkning till din energikropp.

Kvällen avslutas med ett avslappnande Gongbad för att integrera upplevelsen och låta kroppen landa efter all rörelse.

Rawfika & Frukt kommer att säljas för billig peng på plats.

När: Fredag 1 December

18.30-22.30

Var: Utopia Yoga Studios

Pris: 390:- 

Sista tid för att boka: 1 December 12.00

Eventet är nyktert!  Ta med dig vattenflaska och kom i bekväma kläder så du kan röra dig fritt.  Yogamattor finns på plats för Gongbadet.

Vid frågor kontakta Joline på 0763222587 eller info@samrummet.com

Vi längtar och hoppas du vill vara med oss!

 // Joline, Gabriel och Eric

Biljetter

  • Ecstatic Dance 390:-

    Vid bokning får du betalningsuppgifter via mail

    390,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page