top of page

tis 09 maj

|

Björnön

Medmänniska möter - Självkänsla

Välkommen till en samlingsplats för undersökande, utvecklande och kontakt med dig och andra. Du välkomnas i ceremoniellt utrymme med olika övningar för kontakt med kroppen och du får ta del av kanaliserat tal och samtal med tema Självkänsla

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Medmänniska möter - Självkänsla
Medmänniska möter - Självkänsla

Tid och plats

09 maj 2023 18:00 – 20:00

Björnön, 840 50 Björnön, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Jag, Joline, har under en tid nu pendlat fram och tillbaka i vem jag är och vad jag har att erbjuda människor.

Det finns så mycket och allt jag känner att jag vill dela och sprida går inte att få in i ett koncept. Men jag har ändå nu satt ihop ett koncept som jag känner är jag och som jag vill dela med dig. Min vision med detta koncept är: Närvaro med dig själv och din kropp, mer glädje och njutning, mer visdom och medvetenhet om dig och livet.

Så det är med både rädsla och glädje jag därför presenterar:

Medmänniska möter

Medmänniska möter handlar som namnet tyder om att mötas i medmänsklighet. För mig är samhörighet en så oerhört viktig roll i vårat välbefinnande och mycket forskning stärker den oerhörda vikten av relationer och att känna sig som en del i gruppen.

Många idag lever ensamma eller saknar den djupa kontakten som vi människor är i behov av. I medmänniska möter vill jag öppna upp för en medmänskligt undervisande atmosfär i grupp där du förhoppningsvis kommer finna inspiration och mod till att vara den du är och lära känna dig själv djupare.

För mig har yoga och dans varit så enormt läkande och ett sätt för mig att frigöra mig från rädslor och begränsningar. Därför vill jag dela med mig av den medicinen så att du kan få uppleva friheten och grundningen som det ger. Vi lever alltmer stillasittande och det påverkar både vår fysiska och psykiska hälsa.

Att inte röra kroppen ordentligt gör att vi får ökad känslighet mot stress, oro, ångest, nedstämdhet och av min egen erfarenhet tappar vi kontakten med vår kropp och den kunskap som finns i kroppen. Vid för mycket stillasitande försämrar vi flödet av energi och näring i kroppen - det som ger oss vår livskraft.

Jag kommer leda i enkla övningar och även lämna fritt för dig att utforska hur kroppen villhöver röra på sig i takt med musik. Fokus är att mjuka upp fascian och få igång energi flödet i kroppen. Andningstekniker kommer också vara en del som implementeras.

För att skapa mer närvaro och glädje i livet anser jag att vi behöver kunskap. Vi behöver kunskap om hur vi själva fungerar och vilka mönster/beteenden vi har. Genom kanaliserad meditation och tal kommer jag dela med mig av den kunskapskälla som vi alla har tillgång till. För denna kväll är temat självkänsla men ingen bestämd ordning finns i hur detta kommer uttryckas.

Jag vill förklara hur jag ser på och använder mig av kanalisering: För mig handlar det om att jag åsidosätter mitt ego så mycket som jag förmår för att låta kunskap och visdom få uttryckas genom mig. Jag tappar in på och sätter min tillit den energi som finns i livet och på min egna kunskapskälla inom mig för att dela det som finns behov av i gruppen.

Möjlighet för samtal, reflektioner och egna tankar kring självkänsla kommer också att ges.

Vem är detta för?

Medmänniska möter är för alla - våra olikheter ger oss perspektiv och vi kan lära från varandra.

Men om du känner igen dig i något av följande så är verkligem medmänniska möter något för dig:

Du saknar något i livet

Du känner ett tomrum och inte kan sätta ord på vad det är

Du längtar efter gemenskap

Du vill pröva något nytt

Du är är nyfiken och vill utvecklas

Du är en presterare

Du är ansvarstagande

Du är anpassande till din omgivning

Du tvivlar på dig själv och det du kan

Du känner nedstämdhet

Så välkommen att vara med fantastiska du!

När: Torsdag 11 Maj

18.00-20.00

Pris: 290:

Antal: 8 personer

Plats: Björnön - detta för att naturen har en oerhört lugnande effekt på oss vilket jag vill implementera i detta koncept!

Hoppas du känner en nyfikenhet precis som jag till detta koncept!

Med kärlek,

Joline

Biljetter

  • Medmänniska möter 290:-

    Vid bokning skickas ett mail ut med betalningsuppgifter

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page