top of page

sön 10 mars

|

Gideonsberg

Nymåneceremoni med cacao

Det är Nymåne i vattentecknet Fiskarna - astrologikalenderns sista nymåne innan vi kliver in i ett nytt år.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Nymåneceremoni med cacao
Nymåneceremoni med cacao

Tid och plats

10 mars 2024 10:00 – 14:00

Gideonsberg, Humlegatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Det är Nymåne i vattentecknet Fiskarna - astrologikalenderns sista nymåne innan vi kliver in i ett nytt år och det är även en Supermåne!

Denna Nymåne är en väldig förberedelse, en förberedelse in i våren, vårdagsjämning och det nya året. Nymånen infaller prick 10.00 varav ceremonin startar 10.00!

Denna supernymåne är extra kraftfull i form av att sätta intentioner som kan få växa det kommande astrologiska året och få blomma ut tillsammans med vårdagsjämningen. Det är även en bra måne för att blicka inåt till dig själv och ditt känsloliv.

Eftersom denna nymåne infaller på en söndag så välkomnas du till en 4 timmars lång workshop/ceremoni för att verkligen ge dig själv alla förutsättningar att landa inåt, hitta vad det är som du vill bygga i ditt liv. 

Under dagen kommer du att guidas i yogarörelser för att öppna upp flödet av dina energier och landa djupt i kroppen.

Du kommer få känna kraften av andning och sång och vad det gör med vår kropp, vårt lugn och välmående. Du kommer bli guidad i kraftfull meditation utefter just denna nymånes energier och vi kommer dricka ceremoniell cacao som är en fantastisk medicin från växtriket som hjälper oss att komma i djupare kontakt med kroppen och hjärtats röst.

Du kommer också få ta del av en kraftfull Soundhealing av oss där din själ släpps fri i ett inre utforskande tillsammans med ljuden och vibrationerna som kan väcka både härliga känslor och irritation, spänning eller vad som behöver komma upp för dig just detta tillfälle.

Soundhealing är ett kraftfullt sätt att verkligen komma åt vårt undermedvetna och hjälpa till att släppa på övertygelser, begränsningar eller gamla sår som inte längre tjänar en för att verkligen kunna sätta ny riktning i livet. Samtidigt får kroppen en rejäl dusch av härliga vibrationer som aktiverar igång energiflödet.

Denna dag är en dag i gemenskap och utforskande. Vi möts tillsammans och känner in vart vi har varandra och stöttar sedan varandra i var och ens process.

Dagen leds av Joline - Joline följer månens rytm och arbetar intuitionsmässigt med energierna från planeterna och gruppen som möts. Hon håller ett tryggt och tillåtande space för dig att få utforksa på och vara precis som du är för dagen!

Tid: Söndag 10 Mars 10.00-14.00 Plats: Samrummet - Humlegatan 10 Västerås Antal platser: 10 Pris: 

Early Bird: 480:- fram till 6/3

Ordinarie: 555:- (Du kan använda vårt klippkort för att ta del av denna ceremoni eller nyttja friskvårdsbidrag)

Ät gärna en ordentlig frukost innan - jag kommer bjuda på snacks och te.

Är du student/pensionär/låginkomsttagare? Kontakta oss på info@samrummet.com för ett rabatterat pris.

Vi ser fram emot att möta dig i ceremoni där vi nyttjar fullmånenes energi för att släppa taget om gammalt! Välkommen till Samrummet!

Biljetter

  • Nymåneceremoni

    555,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page