top of page

sön 30 okt.

|

Västerås

Soundhealing med trumma & gong

Vi bjuder in dig till 2 timmar av total avslappning där du får ta emot läkande vibrationer utav den shamanska trumman, gongen, våra röster och andra instrument. Musik är något som har fascinerat oss människor i urminnes tider och instrument har en påverkan på oss både mentalt & fysiskt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Soundhealing med trumma & gong
Soundhealing med trumma & gong

Tid och plats

30 okt. 2022 15:00 – 17:00

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till en ljudresa för sinne & kropp söndag den 30/10 15.00-17.00! 

Vi bjuder in dig till 2 timmar av total avslappning där du får ta emot läkande vibrationer utav den shamanska trumman, gongen, våra röster och andra instrument. Musik är något som har fascinerat oss människor i urminnes tider och instrument har en påverkan på oss både mentalt & fysiskt. Många gånger har vi kanske musik på i bakgrunden utan att vara helt närvarande till musiken och tonerna. När vi tillåter oss att ta emot och vara helt närvarande till musiken så kan vi känna ett energiskifte och förändring i vår kropp av det vi lyssnar till. Därför är soundhealing så kraftfullt där du får ligga ned och verkligen ta emot det som spelas för dig. Eftersom instrumenten spelas live kan ljudfrekvenserna också arbeta fysiskt i din kropp. 

Pris för denna ljudupplevelse är 300:- 

Det finns enbart 7 platser så det blir en intim & nära upplevelse. 

Plats: Lokal Hjärtat Slakterigatan 10, Port 17

Info om dagen: 

Under denna eftermiddag startar vi med att landa ner i våra kroppar med hjälp av trummans kraftulla bas & vibrationer.

Trumman spelar en frekvens runt 4-7 Hz vilket är ungefär densamma som jordens egna frekvens. Denna frekvens påverkar kroppen och tillåter dig att gå in i ett djupt meditativ stadie där du kan helas på emotionell nivå. Dagens forskning visar att en repetitiv trumrytm ger fler nervkopplingar mellan höger och vänster hjärnhalva, vilket kan ge oss en större självmedvetenhet och insikter.

Vi fortsätter sedan vidare med gongen samt andra instrument för att du ska få svepas med i deras läkande & avslappnande toner. Gongbadet påverkar oss inte bara mentalt utan även fysiskt, då kroppen består av ca 60% vatten kommer olika delar av kroppen, som cirkulationen & nervänder att stimuleras av vibrationerna, som i sin tur kan leda till en fysiologisk förändring & skapa balans i kroppen. Gongen producerar "binaural beats" vilket kort kan beskrivas som hjärnans förenkling av harmonier med snarlika frekvenser. Effekten av dessa "binaural beats" är något som det forskas på en hel del idag, där man hittat att  dessa ljud kan reducera kognitionssvårigheter, ångest nivåer, samt förbättra humörtillstånd.

Ge dig själv en stund för avkoppling, återhämtning samt uppladdning! Låt instrumenten hjälpa dig att vibrera igång din livskraft! 

Vi avslutar med te & enklare fika

Välkommen! 

Biljetter

  • Soundhealing Pris: 300:-

    Pris: 300:- betalas vid bokning - info i mail

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page