top of page

Cacao Activation 17 Februari

Ni vet säkert hur mycket Cacao betyder för oss - men vet ni vilka som introducerade oss till Cacao i Sverige och som nu kommer till oss 17 Februari för att introducera även dig?


Vi stötte på medicinen av Cacao första gången i Peru för ungefär 5 år sedan. Det var en hjärtöppnare och vi kände verkligen den effekt hon ger.


Men sedan mötte vi henne inte mer, förens vi började gå på Ceremonier som Fiorella Garibaldi  och Daniel Suurna höll för 2,5 år sedan. De introducerade oss till Cacaon hemma i Sverige på ett sådant fint, mjukt och hållet sätt. Det var först här vårt arbete med denna fantastiska medicin började och det är vi de evigt tacksamma för.


Fiorella och Daniel har en sådan fantastisk kontakt och vördnad till denna medicin och de sprider kunskapen om henne på ett inspirerande sätt. Vi gick en 21 dagar Cacao aktivering med dem för 1,5 år sedan och det gav oss en mycket djupare förståelse för den medicin hon är och hur man kan arbeta med henne.


Nu kommer de med sin underbara, mjuka & smakrika cacao munay_medicine från Ecuador till oss för en Cacao Activation Lördag den 17 Februari som du har möjlighet att närvara på.

Denna stund kommer tillägnas cacaon där de kommer dela med sig av kunskap om medicinen och givetvis får du uppleva hennes effekt i din kropp genom deras guidning.


kvinna och man som dricker cacao

De kommer guida i meditation och breathwork via silent headphones som gör att du fullt ut kan gå in i din egen unika upplevelse utan att bli störd av de runtomkring samtidigt som energin blir stark av att sitta i grupp.


Vi har lärt oss väldigt mycket av de här två fantastiska människorna och vi är glada att kunna öppna en plats hos oss i Västerås så att även du får ta del av deras kunskap och medicin.

Det kommer även finnas Cacao att köpa på dagen!Ta verkligen denna möjlighet att lära känna Cacaon på ett djupare plan - för hon är fantastisk och Daniel och Fiorella är lika fantastiska dem! Bokar gör du via denna länk: Cacao activation with Munay Medicine | Samrummet


Här är deras hemsida där du kan läsa mer om dem:

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


bottom of page