top of page

Synkronisitet

När jag befinner mig i stress eller oro så glömmer jag av att livet kommer med synkronisitet och att allt är ett ständigt flöde.


Idag blev det väldigt tydligt.


Jag har kämpat med att få folk till klasserna den senaste tiden och känt en del frustration och motstånd i det här. Börjat fråga vad jag ska göra. Hur och när. Känt inre tvivel. Tomhet. En slags gråhet med frågor som "Vill jag ens göra det jag gör?" "Är detta verkligen mitt kall?" "Är det detta jag vill fylla mina dagar med?"

Kvinna sitter vid hamn i dimma

Jag har gått och låtit dessa frågor marineras, stekar och vändas i mitt inre. Gett svaren tid att få komma. Fortfarande. Stannar upp och känner in. Kör på lite till och stannar upp igen. Lite som att famla i mörkret, trevandes efter lampknappen.


Så händer det idag att ytterligare en klass blev inställd för att inga bokat in sig. En besvikelse spred sig. Frågorna marinerades lite till men på väg hem från lokalen fick jag känslan att jag borde ha något live på instagram ikväll.


Jag gick och tänkte på det en stund men sen började jag slå bort idén och säga till mig själv att jag borde hem och vila, jag kan inte hålla på att jobba för mycket. Jag behöver ladda inspiration för mig själv.


Känslan låg ändå kvar att jag ska ha en meditation så jag lyssnade tillslut till känslan men var osäker om detta var mitt ego som ville pusha på och göra mer mer mer för att få folk att se det jag försöker skapa. Eller om det var så att det var mitt inre som guidade mig i nya sätt att tänka, arbeta, rikta min energi.


Jag höll tillslut meditationen vilken var väldigt fin. Jag kände mig nervös, osäker, ifrågasättande samtidigt som jag kände mig alldeles lugnt med att så här ska det vara just nu.


Direkt när meditationen var klar fick jag en notis på hemsidan, någon har bokat in ett Själsmöte med mig i veckan!


Det kallar jag synkronisitet. När jag ger an och lyssnar så kommer det tillbaka på en gång.

När jag ger så får jag.


Jag är tacksam för när jag kan stanna upp och se de här sakerna, särskilt i de stunder då det finns motgångar och att självtvivel tenderar få starkare makt över mig som gråar upp min känsla och inställning. Vilket jag vet inte gynnar varken mig eller dig.


Så idag minns jag synkronisiteten och tar nästa val i minnet av den!

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page