top of page

ons 14 feb.

|

Samrummet

Alla hjärtans dag meditation - Gratis

Låt oss samlas i kärleken för alla hjärtans dag!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Alla hjärtans dag meditation - Gratis
Alla hjärtans dag meditation - Gratis

Tid och plats

14 feb. 2024 18:30 – 20:00

Samrummet, Humlegatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Låt oss samlas i kärleken för alla hjärtans dag! 

En dag som kan vara vacker för många men också prestationsfylld och kanske även jobbig. Kanske har man ingen att dela kärleken med. Eller så är ens önskningar om hur dagen ska se ut inte bemötta. Eller så tycker man att dagen är överskattad. 

Vi har nog särskilda dagar för det mesta nu för tiden, är det inte kanelbullens dag så är det ägghalvans dag eller podcastens dag. Och visst fungerar det, för vi köper saker för varje dag, vi blir uppmanade att äta en kanelbulle, eller äta något med ägg eller köpa gelehallon. Många dagar är också oerhört viktiga att uppmärksamma som internationella kvinnodagen - även om jag personligen tycker att sådant bör uppmärksammas varje dag. 

Precis så känner jag även med Alla hjärtans dag - vi borde uppmärksamma kärleken till oss själva och andra varje dag. Uppskatta varandra. Ge en fin uppmuntran, komplimang eller en liten gåva från hjärtat. Vi borde sprida kärlek och ta emot kärlek - tänk vad fantastisk vår värld hade varit då. 

Så jag vill bjuda in dig just på denna dag att uppmärksamma kärleken liiiite extra tillsammans! 

Jag kommer guida oss i en meditation kring kärlek, självmedkänsla och att rikta den här utåt till nära och kära, främlingar, planeten och hela universum. Tillsammans kan vi bygga upp en stark och kärleksfull energi som vi låter spridas runt. För kärlek är läkande vibrationer - det är en känsla som gör oss hela. 

Jag vill också bjuda dig på en kopp av moder jords kärleksmedicin: Cacao

Cacao öppnar upp våra hjärtan så att vi kan låta kärleken sprida sig starkare, klarare. 

Kvällen är gratis men vill du donera valfritt belopp så tas det emot till ett välgörenhetsprojekt som jag och Eric håller på att starta i Zambia som heter Måltidshjälpen - detta projekt kommer ge barnen i en skola lunch i skolan vilket resulterar i att fler barn, särskilt flickor, får gå i skolan istället för att behöva hjälpa till i hemmen. Mat resulterar både i bättre hälsa och utbildning som ger frihet och möjligheter. 

Info: 

Onsdag 14 Februari

18.30-20.00

Humlegatan 10

Antal platser: 17

Biljetter

  • Alla hjärtans dag

    0,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page