top of page

sön 23 apr.

|

Vega

Cacao ceremoni - Närvaro i rösten

Under denna ceremoni kommer du få massor av möjlighet att utforska din röst tillsammans i grupp med en lekfullhet och nyfikenhet. Denna ceremoni hjälper dig att släppa på blockeringar som du har kring din röst och att uttrycka dig.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Cacao ceremoni - Närvaro i rösten
Cacao ceremoni - Närvaro i rösten

Tid och plats

23 apr. 2023 12:00 – 24 apr. 2023 16:00

Vega, Starvägen 2, 722 23 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Hur ofta har du reflekterat över att du bär på ett fantastiskt verktyg? Ett redskap som kan påverka hur hela ditt liv ser ut? En kraft som, om den nyttjas på rätt sätt kan förändra hela samhällen till det bättre men om den nyttjas fel kan den fördärva samhällen. Vad är det för verktyg vi talar om? Det är din röst!

Under denna ceremoni kommer du få massor av möjlighet att utforska din röst tillsammans i grupp med en lekfullhet och nyfikenhet. Vi kommer utforska hur våra röster låter och ger sig uttryck genom olika övningar. Vi kommer öppna upp blockeringar och rädslor för att våga låta, rädslor som så många av oss går runt med. När vi möts i ceremoni, i cirkel, så blir det även mycket lättare att hitta modet som kan krävas för att våga låta och sjunga. Vi håller varandra och när någon vågar så smittar det av sig till andra så att vi därmed vågar tillsammans.

Så genom ett tryggt hållande får du utmana de här rädslorna utefter din förmåga så att du kan börja lösa upp blockeringar du har till din röst. Det kan ge dig en större tilltro till att våga uttrycka dig och göra din röst hörd i vardagen. Det kan handla om att säga vad du tycker till en vän eller familjemedlem, stå på dig gentemot chefen eller kanske drömmer du om att våga sjunga med andra men det tar helt stopp.

Så är du redo för att hitta kontakten med ditt kraftfulla verktyg som har potentialen att förändra ditt liv? Är du redo att utmana rädslor kring att använda rösten? Eller älskar du att sjunga och göra det i grupp? Oavsett så är detta dagen för dig. Vi kommer börja dagen med en ceremoniell kopp cacao tillsammans för att sammanlänka våra energier och öppna upp kontakten med kroppen och våra hjärtan. Cacao hjälper oss att släppa på rädslor och försätter oss i ett mjukt stadie av glädje vilket hjälper på vägen att våga öppna upp rösten.

Därefter leder vi dig i olika övningar där vi utforskar relationen till vår röst och allt sker på exakt den nivå du är redo för just nu.

Vi avslutar med en stunds soundhealing där du bara får ligga ned och ta emot de läkande och lugnande vibrationerna från våra instrument och röster för en stunds djup avslappning.

Tid för reflektioner kommer finnas under ceremonin och vi bjuder på lättare tilltugg/fika halvvägs under ceremonin. Ät gärna lättare lunch innan du kommer och ta med en extra frukt om du behöver.

När: Söndag 23/4-23

12.00-16.00

Plats: Studio So Hum, Starvägen 2

Energiutbyte: 490:-

Platser: 12

Inga tidigare erfarenheter krävs – du deltar helt efter din förmåga och vi vägleder dig genom hela dagen. Allt finns på plats men ta med dig vattenflaska. Meddela oss vid bokning om du har allergier.

Biljetter

  • Cacaoceremoni 490:- via mail

    Betalningsuppgifter skickas till dig via mail

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page