top of page

tors 19 maj

|

Västerås

Ceremoniellt lärande: Acceptans till livet

Vi tror på kraften av aktivt lärande i samhörighet. I vårt koncept ”Ceremoniellt lärande” har vi fokus på olika teman där vi reflekterar i grupp via samtal med varandra i kravlösa former samt på individnivå genom meditation och skrivande.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Ceremoniellt lärande: Acceptans till livet
Ceremoniellt lärande: Acceptans till livet

Tid och plats

19 maj 2022 18:00 – 20:00

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vi tror på kraften av aktivt lärande i samhörighet. I vårt koncept ”Ceremoniellt lärande” har vi fokus på olika teman där vi reflekterar i grupp via samtal med varandra i kravlösa former samt på individnivå genom meditation och skrivande. Vi vill göra denna plats möjlig för alla och därför är eventet kostnadsfritt.

Denna kväll är temat: Acceptans för livet

Det uppstår alltid situationer i livet som vi kanske inte riktigt förväntar oss eller önskar. Hur väljer vi att bemöta situationerna? Med acceptans eller stretar vi emot? Vad innebär det egentligen att ha acceptans till livet? Handlar det om att vara passiva till vår tillvaro? Eller att försöka flyta med och finna en större balans? Låt oss utforska detta stora ämne tillsammans.

Vår vision bakom ceremoniellt lärande är följande: Vi tror på att vi alla sitter inne på våra egna svar men att det är först när vi ger oss själva tiden för reflektion som vi kan börja få svar på våra frågor.

Då vi har ett begränsat antal platser behöver du boka in dig på evenemanget på vår hemsida för att säkra din plats!

Vi hoppas att vi ses! 

Biljetter

  • Ceremoniellt lärande

    Ceremoniellt lärande: Acceptans för livet

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page