top of page

tis 30 jan.

|

Gideonsberg

Concious Dance Flow

Dans läker vår kropp och vår själ - det väcker igång vår inre livskraft och ger oss harmoni.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Concious Dance Flow
Concious Dance Flow

Tid och plats

30 jan. 2024 18:00 – 19:15

Gideonsberg, Humlegatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Dans är själens uttryck! 

När vi mår bra, när vi är i balans och känner livsglädje - då dansar själen och kroppen. 

Men dans är också ett uttryck för att skapa harmoni, balans och läka trauman och emotionella stagnationer. 

I Jolines koncept Concious Dance Flow får du uppleva din kropp på ett fritt sätt där alla känslor, tankar och uttryck får ta form och plats genom dansen och rörelser. 

Joline guidar gruppen för att komma i kontakt med olika kroppsdelar, känslor och uttryck men hela stunden är ett fritt uttryck för du är ditt liv och du vet allra bäst vad du behöver just för den dagen. 

Vi har alla varsin Yogamatta som vi under hela session står på och dansen vänder dig inåt med slutna ögon för att uppleva dina kroppsförnimmelser och känsloliv. Concious Dance, eller som på Svenska blir medveten dans är meditation i rörelse där blockeringar kan få chans att frigöras och vi kommer koppla på andetaget under varje session för att med hjälp av kropp och andning hitta läkning inifrån. 

Detta är inte någon dansträning eller kurs - detta är en stund för kontakt med din innersta varelse på ett så fritt uttryck som möjligt. 

Vi startar och avslutar varje tillfälle med incheck och delning och det bjuds på te. 

Om Joline: 

Joline är Yogalärare, Stresspedagog, Medium, Soundhealer och blivande Återhämtningsterapeut. Hennes egna läkningsresa innefattar mycket kroppsarbete med andning, yoga och framförallt dans. När hon dansar upplever hon frihet och en djup känsla av kontakt med alltet. Denna känsla av total extas och kontakt vill hon dela med sig av till människor. Dans är kroppens språk och själens uttryck - det ligger djupt rotat i vårt DNA och det är enligt Joline inte frågan om ifall man kan dansa eller ej. Det handlar om rörelse, rytm, upplevelse. Det kan vi alla. 

Biljetter

  • Concious Dance Flow

    200,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page