top of page

sön 05 feb.

|

Västerås

Fullmåne ceremoni

Nu bjuder vi in till årets andra fullmåne i det charmiga och självständiga lejonet Söndag den 5 Februari! Detta är till dig som vill ge dig själv tiden för att förstå dig, att skina ljus på delar i dig som sker per automatik och som inte gynnar dig i din livsväg.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullmåne ceremoni
Fullmåne ceremoni

Tid och plats

05 feb. 2023 17:00 – 20:00

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Nu bjuder vi in till årets andra fullmåne i det charmiga och självständiga lejonet Söndag den 5 Februari! 

Vi håller fullmåne ceremoni under hela 2023 - för vi vill skapa en plats och gemenskap för att bjuda in växande under detta år. Detta är till dig som vill ge dig själv tiden för att förstå dig, att skina ljus på delar i dig som sker per automatik och som inte gynnar dig i din livsväg. Detta är för dig som är nyfiken om dig själv och om andra. För dig som vill skapa mer samhörighet i livet med medmänniskor i en ceremoniell miljö. Som vill öppna upp för det mjuka och tillåtande tillsammans med andra.

Fullmånen är en feminin energi och är tiden för att lysa ljus på de aspekter i ditt liv som hämmar dig och håller dig tillbaka. När medvetenhetens ljus väl har lyst över det som hindrar ditt växande är det lättare att släppa och lägga det bakom sig. Årets andra fullmåne faller i det charmiga & självständiga lejonet där du kan känna en vilja till självuttryck sprunget ur individualitet. En känsla av att du bara vill få ut dina känslor och tankar utan så mycket eftertanke på omgivningen. I denna ceremoni kommer vi därför att använda oss av dessa energier för att låta din röst få bli hörd! 

I vårt hållande litar vi på vår intution och att det som kommer igenom för varje ceremoni är för det högsta bästa för dig som närvarar. 

Denna fullmåne ceremoni den 5 Februari kommer vi bland annat skapa: Ceremoniell cacao - för att öppna upp hjärtat och kontakten med kroppen Inkännande rörelser för att hitta inåt till dig Medveten andning - frigörandet av stagnerad energi i kroppen Meditation - öppna upp för insikter och inre lugn Reflektion - för att sätta ord på det som rör sig inombords

Trummor & sång

Vi ser oerhört mycket fram emot att skapa denna plats för och med dig! Du förtjänar att växa och få en plats att prestationslöst vara med dig själv, så vi hoppas innerligt att du vill närvara.

Info:

Söndag 5 Februari 2023 17.00-20.00 Lokal Hjärtat, Slakterigatan 10 Antal platser: 14 Energiutbyte: 400:- Har du det svårt ekonomiskt - hör av dig till någon av oss så hjälper vi dig med priset - vi vill inte att priset ska vara ivägen för din möjlighet till växande.

För att enklast boka plats gör du det på www.samrummet.com Alternativt skicka DM till någon av oss!

Biljetter

  • Fullmåneceremoni - 400:-

    Informationsmail skickas ut vid bokning där betalningsuppgifter finns.

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page