top of page

lör 07 jan.

|

Västerås

Fullmåne ceremoni - släpp taget om 2022

Välkommen till årets första fullmåne ceremoni den 7 Januari Detta är för dig som vill växa under 2023. Till dig som vill ge dig själv tiden för att förstå dig, att skina ljus på delar i dig som sker per automatik och som inte gynnar dig i livet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullmåne ceremoni - släpp taget om 2022
Fullmåne ceremoni - släpp taget om 2022

Tid och plats

07 jan. 2023 17:00 – 20:00

Västerås, Slakterigatan 10, 721 32 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vi är så glada och förväntansfulla att bjuda in just DIG till ceremoni under årets första fullmåne den 7 Januari!

Detta är för dig som vill växa under 2023. Till dig som vill ge dig själv tiden för att förstå dig, att skina ljus på delar i dig som sker per automatik och som inte gynnar dig i din livsväg. Detta är för dig som är nyfiken om dig själv och om andra. För dig som vill skapa mer samhörighet i livet med medmänniskor i en ceremoniell miljö. Som vill öppna upp för det mjuka och tillåtande tillsammans med andra. 

Detta är för dig som vill växa!

Samrummet, Joline och Eric samt, Fridas Shaktiflow, Frida och Rikard håller detta space för att bjuda in dig, kvinna som man att våga ge dig detta växandet. Tillsammans, från våra erfarenheter och rakt från hjärtat skapar vi en variation av övningar och verktyg för att hjälpa dig i din resa. 

Fullmånen är en feminin energi och är tiden för att lysa ljus på de aspekter i ditt liv som hämmar dig och håller dig tillbaka. När medvetenhetens ljus väl har lyst över det som hindrar ditt växande är det lättare att släppa och lägga det bakom sig. Årets första fullmåne faller i den emotionella kräftan som är det tecken som styrs av månen. Under denna fullmåne kan därför mycket emotionella känslor och nostalgi infinna sig och därför är den perfekt för att blicka bakåt på året som varit och ta med sig det som stärker dig samt släppa det som inte gör det. Det är också helt i energin att tillåta dig att känna - att gå in i känslornas utspel av allt som är. När vi låter oss känna hjälper vi oss själva att förstå och släppa ut. 

I vårt hållande litar vi på vår intution och att det som kommer igenom för varje ceremoni är för det högsta bästa för dig som närvarar. 

Denna fullmåne ceremoni den 7 Januari kommer vi bland annat skapa:

Ceremoniell cacao - för att öppna upp hjärtat och kontakten med kroppen

Inkännande rörelser för att hitta inåt till dig

Medveten andning - frigörandet av stagnerad energi i kroppen

Meditation - öppna upp för insikter och inre lugn

Reflektion - för att sätta ord på det som rör sig inombords

Vi ser oerhört mycket fram emot att skapa denna plats för dig! Du förtjänar att växa och få en plats att prestationslöst vara med dig själv så vi hoppas innerligt att du vill närvara. 

Info: 

Lördag 7 Januari 2023

17.00-20.00

Lokal Hjärtat, Slakterigatan 10

Antal platser: 12

Energiutbyte: 400:- 

Har du det svårt ekonomiskt - hör av dig till någon av oss så hjälper vi dig med priset - vi vill inte att priset ska vara ivägen för din möjlighet till växande. 

För att enklast boka plats gör du det på www.samrummet.com 

Alternativt skicka DM till någon av oss! 

Biljetter

  • Fullmåne ceremoni - 400:-

    Betalningsuppgifter skickas i bekräftelse mail vid bokning.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page