top of page

lör 10 sep.

|

Västerås

Fullmåne retreat - för kvinnor från kvinnor

Den 10 september när fullmånen står i fiskarna välkomnar vi dig därför till en hel dag fylld av aktiviteter för att stärka dig & din själ. För att hitta samvaro tillsammans med andra kvinnor & med moder jord som vi alla är en del utav. Vi kommer utföra massor stärkande aktiviteter tillsammans!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullmåne retreat - för kvinnor från kvinnor
Fullmåne retreat - för kvinnor från kvinnor

Tid och plats

10 sep. 2022 11:30 – 20:30

Västerås, 722 31 Västerås, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till en djupgående & transformerande fullmåneceremoni den 10 september!  

För kvinnor, från kvinnor.  

När månen är full så är månkraften som starkast. Det är en tid av hög energi, avslut och slutförande. Vid fullmåne bjuds vi in till att släppa allt som inte längre tjänar oss, för att ge plats för något nytt att växa. 

Den 10 september när fullmånen står i fiskarna välkomnar vi dig därför till en hel dag fylld av aktiviteter för att stärka dig & din själ.  För att hitta samvaro tillsammans med andra kvinnor & med moder jord som vi alla är en del utav.  

Vi kommer röra oss till fullmånens kraft när hon är som starkast på himlen. Dricka cacao, meditera & röra oss som kroppen önskar för att frigöra vår shaktipower. Vi kommer ha breathwork. Vi kommer reflektera individuellt & ha massa tid för delande av upplevelser & känslor mellan varandra. Vi kommer elda upp det vi vill släppa taget om framåt kvällen & sjunga till fullmånen. Vi kommer äta, fika & leva tillsammans. Tillåta skratt, tårar, kramar eller vad helst som vill komma fram.  Detta är en dag för dig att verkligen ge dig själv, full av återhämtande aktiviteter, full av frigörelse, full av påfyllning till din själ.  

När: Lördag 10 September  

Start 11.30- till ca. 20.30  

Var:  Samling vid Hökåsengropens parkering (se kart pin)  

Pris: 950:-  

I priset ingår:  Alla aktiviteter/övningar som vi gör under dagen – mer information om några av dem nedan.  

Ceremoniell cacao 

Lunch - Vegansk  Snacks, frukt & te 

Antal: 13 platser  

Vi håller till i skogen vid Hökåsen där vi kommer ha ett tepee tält för hela dagen.  Vill du delta men har ekonomiska svårigheter, pensionär, student eller sjukskriven? 

Hör av dig till någon av oss så tittar vi på en lösning!  

Utförligare information om några av dagens aktiviteter erbjuder:  

Vid fullmåne bjuds vi in till att släppa allt som inte längre tjänar oss, för att ge plats för något nytt att växa. Det är en magisk tid för att avsluta månadscykeln, släppa negativitet och spirituell rening. Den 10 september så är det fullmåne i Fiskarna. Fullmånen i fiskarna bidrar med starka känslor, klarsynthet och djupa insikter. Du kan uppleva en högkänslighet, stark fantasi och kreativitet under denna fullmåne. 

Vi kommer tillsammans dricka ceremoniell cacao, vilken hjälper kroppen att slappna av och ger en slags känslomässig eller spirituell klarhet. Cacaon är en fantastisk vägvisare till ditt inre, & visar dig subtilt vägen för att se vad du är redo att släppa taget om. Hon frigör även energi i kroppen & kan ge en längtan efter att röra kroppen som den önskar. Därför kommer vi nyfiket att utforska vår essens, och väcka i gång vår Shakti energi som är den feminina kraften. Detta gör vi genom mjuka, inkännande rörelser till mer dynamiska och dans.

Vi kommer utforska vår andning och låta den shamanska trumman vägleda oss ned djupt i det undermedvetna där vi lättare kan komma i kontakt med vad vi behöver för att släppa taget. Vad vi vill ge bort, för att kunna göra plats till nytt. Trummans rytm påverkar hjärnvågorna till en avslappning som gör att vi kan komma i kontakt med sådant inom oss som vi inte har tillgång till i "vaket" tillstånd. Vilket kan vara oerhört effektivt när man vill jobba inåt med sin utveckling för att se mönster & stagnationer som finns inom oss.

Hoppas att du vackra kvinna vill komma till denna heldag av transformerande arbete. 

Kom som du är. Vi vill möta din själ! 

Biljetter

  • Fullmåne retreat kvinnor

    Pris: 950:- Bokningsavgift på 350:- betalas vid registrering - info via mail. Resterande på plats.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page